Συγχαρητήριο μήνυμα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΘΕΜΑ:  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, προς το Δ/ντη του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας κ. Μπατμά Αναστάσιο και τους καθηγητές  που συμμετείχαν και  στήριξαν  με τις πρωτοβουλίες τους, την υλοποίηση  του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus+ Δύο έθνη μία φύση, όπου περιελάμβανε επίσκεψη τέλος Ιανουαρίου, στη πόλη Wiesbaden Γερμανίας,.

Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται για την άρτια υλοποίηση του, η οποία περιελάμβανε πολλές θεματικές επισκέψεις  των μαθητών που συμμετείχαν, σε διαφορους χώρους ξεναγησης και λοιπών δραστηριοτητων, στη πόλη του  Wiesbaden όπως: επίσκεψη στο  παγοδρόμιο της πόλης, σε αίθουσα bowling, στο μουσείο φυσικής ιστορίας, σε χώρους άθλησης και αναρρίχησης, ξενάγηση στο αντίστοιχο Γερμανικό σχολείο με σκοπό την παρακολούθηση της μαθησιακής διδασκαλίας των τμημάτων της Γερμανίας, αλλά και συμπαρουσίαση προγράμματος Project στο Δημαρχείο της πόλης.

Επίσης  το σημαντικότερο από όλα είναι ότι, οι συνοδοί καθηγητές και ο Δ/ντης, φρόντισαν για την  ασφαλή μετάβαση στη Γερμανία και επιστροφή των παιδιών στην Ελλάδα.

Τέλος συγχαίρουμε για άλλη μια φορά το Δντη του  σχολείου κ. Μπατμά, ο όποιος μας κάνει περήφανους  που ηγείται αυτής της εκπαιδευτικής μονάδας και βραβεύθηκε από το σχολείο του Wiesbaden, παρουσία μάλιστα των τοπικών Γερμανικών αρχών, ως «ο άνθρωπος της χρονιάς», για την προσφορά του στην υλοποίηση του προγράμματος επί  4η χρονιά. Τονίζουμε ότι το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί φέτος από 16 έως 23 Μαρτίου, με την  αντίστοιχη επίσκεψη των Γερμανών στη Φλώρινα την Πρέσπα και το Νυμφαίο.

Ο Δ/ντης με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου έχουν αναδείξει το 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας, σε ένα πυλώνα γνώσης και πολιτισμού. Εμείς ως σύλλογος τους συγχαίρουμε και υποστηρίζουμε επικουρικά την κάθε τους προσπάθεια, σε όλους τους τομείς.

 

Δ.Σ  Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων

2ου Γυμνασίου Φλώρινας.