Ευχαριστήριο μήνυμα του Βασίλη Γιαννάκη

Συνδημότισσες-συνδημότες,

Υπάρχουν στιγμές στην προσωπική διαδρομή του καθενός που τις χαρακτηρίζει έντονη συγκίνηση. Μια από αυτές τις στιγμές είχα την χαρά να ζήσω το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019, όταν άρχισαν να ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας που αφορούσαν τον Δήμο Φλώρινας. Πρόκειται για την ευτυχή κατάληξη ενός τολμηρού εγχειρήματος προς αναζήτηση κοινού οράματος για την αυτοδιοίκηση.

Ως επικεφαλής της παράταξης, «ΦΛΩΡΙΝΑ, τόπος ζωής μας», ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου, για τον ειλικρινή, έντιμο και πολιτισμένο αγώνα που δώσανε, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο με σύνεση και αποφασιστικότητα.

Ευχαριστώ με κάθε ειλικρίνεια όλους εσάς τους ενεργούς πολίτες και σας διαβεβαιώνω ότι στη νέα πορεία του Δήμου μας θα έχουν όλοι λόγο και ρόλο, μέσα από τη σύνθεση ιδεών και δυνάμεων.

Ξεκινήσαμε ένα οδοιπορικό μαζί. Εσείς, οι συνεργάτες μου και εγώ, θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη που θα είναι η λύση των προβλημάτων που μας απασχολούν κι έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας, την ποιότητα ζωής μας και την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.

Από σήμερα ξεκινάμε με οδηγό το πρόγραμμά μας που στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής επικυρώσατε, και θα το εφαρμόσουμε βήμα προς βήμα με τη δική σας συμπαράσταση. Για να εκφράσουμε όλους τους συνδημότες μας χωρίς εξαίρεση. Για να συνθέσουμε ιδέες και ανησυχίες σε ένα κοινό όραμα και κοινές αξίες. Για να γίνει ο Δήμος μας ένας ευρωπαϊκός Δήμος.

Ξέρουμε ότι είναι μια μάχη καθημερινή, δύσκολη και θα χρειαστεί η συμπαράταξη όλων μας. Γι’ αυτό καλούμε σε συνεργασία όλες τις δυνάμεις του νέου δημοτικού Συμβουλίου, για να δώσουμε λύσεις στα ζωτικά προβλήματα του τόπου μας, χωρίς προαπαιτούμενα και σκοπιμότητες, ώστε να δώσουμε στον πολίτη το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα και να δικαιώσουμε τις ελπίδες του.

Η συμπαράταξη όλων είναι επιβεβλημένη. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά, να ανοίξουμε νέους ορίζοντες με κοινή προσπάθεια, με όραμα και σχέδιο, με γνώση και δουλειά.

Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανος για τη στάση που επιδείξατε όλον αυτόν τον καιρό, για το υψηλό επίπεδο πολιτισμού, την ανθρωπιά και την ευγένεια, έτσι όπως ταιριάζει στον συνδυασμό μας και στον κάθε πολίτη.

 

Με τιμή

Βασίλης Γιαννάκης

Νεοεκλεγείς  Δήμαρχος