Ευχαριστήριο μήνυμα του φροντιστηρίου Μ.Ε. “Αριστοτέλειο”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν-παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες- στην εκδήλωση “Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα”

και συνέβαλαν στην επιτυχή έκβασή της!

Ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Φλώρινας κ.Ιωάννη Βοσκόπουλο , όχι μόνο για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας αλλά και για τη στήριξη της πρωτοβουλίας με την παρουσία του.

Την Αντιδήμαρχο κ.Όλγα Μούσιου Μυλωνά, τον Διευθυντή Δ/σης Β/μιας Εκ/σης Φλώρινας κ.Παύλο Ιωάννου , την Καθηγήτρια του ΠΤΔΕ Δυτ. Μακεδονίας κ.Σοφία Ηλιάδου για τις εύστοχες παρεμβάσεις τους!

Την πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Φλώρινας κ.Αγαθή Οικονόμου, καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε για την κάλυψη της εκδήλωσης. Πιο συγκεκριμένα , τον Γιώργο Περιβολάρη από τα” Νέα Φλώρινα”,την Εβελίνα Αριστείδου από το “Florina Press”και τον Σταύρο Γεωργούλα από την “Ηχώ” !

Κυρίως όμως απευθύνω ευχαριστίες από καρδιάς σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την ενεργό συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του φροντιστηρίου μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κεντρικό μας ομιλητή κ.Κων/νο Κότιο , ο οποίος με την εμπεριστατωμένη

εισήγησή του ,κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς και στην κ.Βούλα Ντούσκου, εκπρόσωπο του Αμερικανικού Κολλεγίου Α.C.T, για τη χορηγική υποστήριξη στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με το φροντιστήριο μας!

Όλοι οι συντελεστές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ δεσμευόμαστε για τη συνέχιση παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου!

 

Η υπεύθυνη σπουδών

Αρετή Δήμου