Ευχαριστήριο προς τη χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας

Αγαπητή χοροδιδάσκαλε Ρίτσα Τρύφωνος

Αγαπητά μέλη της χορευτικής ομάδας του Λ.Ε.Φ,

Με την παρούσα επιθυμώ, προσωπικά αλλά και ως Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας να σας εκφράσω, εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου, τις ειλικρινείς ευχαριστίες για την συμμετοχή σας σ’ αυτή την ανεπανάληπτη περιοδεία στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά.

Σας ευχαριστώ για την άψογη εμφάνιση σας σε όλες τις χορευτικές παραστάσεις που με σεβασμό και συγκίνηση φέρατε σε πέρας. Οφείλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τη χοροδιδάσκαλό μας, η οποία κατάφερε με ευέλικτο τρόπο να προσαρμόσει το ελληνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με την επιθυμία των παραγόντων του Σινά. Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε και μας γέμισε με υπερηφάνεια.

Οι συνθήκες της περιοδείας μας είχε εύκολες και δύσκολες στιγμές για όλους μας. Αρκετές φορές κοντέψαμε να φτάσουμε στα όρια της αντοχής μας. Όμως αξίζει τον κόπο να κρατήσουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας τη χαρά και τον ενθουσιασμό που προσφέραμε στους φίλους μας, πλέον, εκείνης της μακρινής περιοχής!!!

Σας ευχαριστώ όλους μαζί και ξεχωριστά έναν έναν και μια προς μια, για τις όμορφες στιγμές που προσφέρατε στο Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας.

Εύχομαι να αξιωθούμε να έχουμε και στο  μέλλον τέτοιες ευκαιρίες.

Σας φιλώ!!!

 

Η Πρόεδρος του Λ.Ε. Φλώρινας

Χριστίνα Δ. Γκόλνα