Ευχαριστήριο Συλλόγων της Φλώρινας

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων που συμμετείχαν στα γυρίσματα της Πρωτοχρονιάτικης τηλεοπτικής εκπομπής του Τηλεοπτικού Σταθμού 4Ε «Στον τόπο που γεννήθηκα», η οποία θα προβληθεί κατά την αλλαγή του έτους (22.00-01.00) ευχαριστούν θερμά:

Τον Τηλεοπτικό Σταθμό 4Ε, για την προβολή της Φλώρινας μέσα από την πανηγυρική Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του.

Τον Προϊστάμενο και τα Μέλη του Ενοριακού Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης, για την παραχώρηση του αύλειου χώρου και την παντοειδή υποστήριξη κατά το διήμερο των γυρισμάτων.

Τον Δήμο Φλώρινας,που ανέλαβετην τεχνική κάλυψη (ήχος, φωτισμός κλπ) των γυρισμάτων.

Το Μουσικό Συγκρότημα «ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» και τους μουσικούς του: Τσαμπάζη Νικόλαο (Κλαρίνο), Τσαμπάζη Συμεών(Τρομπέτα), Τσαμπάζη Άγγελο (Σαξόφωνο), Συμεωνίδη Νικόλαο (Τρομπέτα), Βαλκάνη Κωνσταντίνο (Αρμόνιο), Γεωργιάδη Δημήτριο (Νταούλι).

Τους μουσικούς: Ξανθόπουλο Χαράλαμπο (Ποντιακή λύρα) και Τορλαχίδη Παντελή (Νταούλι).

Τα μέλη του Βυζαντινού Χορού «Άγιος Αγαθάγγελος Φλωρίνης» (υπό τη διεύθυνση του Παντελή Δάφα), της Γυναικείας Χορωδίας του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Φλωρίνης (υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Σιδηροπούλου) και του Παιδικού Τμήματος Εθνογραφίας και Χορού (που έψαλλαν – πρόωρα – τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα).

Το Ξενοδοχείο «LYNGOS HOTEL», που φιλοξένησε δωρεάν το τηλεοπτικό συνεργείο.

Το Ζαχαροπλαστείο «ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ», που πρόσφερε τη βασιλόπιτα.

Τα Ηχητικά Συστήματα «ΗΧΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ» για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό των γυρισμάτων.

Πάνω από όλους όμως, ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, τους δεκάδες εθελοντές – μέλη κάθε Συλλόγου ξεχωριστά, τα παιδιά και τους ενήλικες, που, παρά το δριμύτατοψύχος κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών γυρισμάτων, συμμετείχαν μέχρι το τέλος, προβάλλοντας τον τόπο μας με τους χορούς, τους επίκαιρους ύμνους και τα τραγούδια, με τα παραδοσιακά Φλωρινιώτικα εδέσματα, αλλά και με την όλη παρουσία τους, που απέπνεε τη θέρμη και τη ζωντάνια που διακρίνουν τον λαό της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε.

Καλά Χριστούγεννα

Οι συμμετέχοντες Σύλλογοι:

Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» (με το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού και τον Βυζαντινό Χορό «ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ»)

Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας.

Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας.

Πολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Σκοπιάς «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ».

Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΒΙΓΛΑ Πισοδερίου.

Σύλλογος Κιουταχειωτών  Μικρασιατών Φλώρινας.

Χορωδία Γυναικών Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.