Ευχαριστήριο του Γιάννη Αντωνιάδη

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους εκατοντάδες Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες , τα στελέχη και όλους τους φίλους και τις φίλες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας και στην πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που συνδιοργανώσαμε, για τις ευκαιρίες ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα. Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπατριώτες μου που παρακολούθησαν όρθιοι την εκδήλωση επειδή η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Θερμές ευχαριστίες στη συνάδελφο βουλευτή Β’ Αθηνών  και υποψήφια Ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την παρουσία της και την πολύ μεστή πολιτική ομιλία της.

Να ευχαριστήσω επίσης τους εισηγητές της ημερίδας και αξιόλογους επιστήμονες που μας παρουσίασαν μια σειρά καινοτόμων καλλιεργειών που μπορούν να ευδοκιμήσουν στο νομό μας και να δώσουν ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα και στους αγρότες μας. Ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κυρίαρχο μέλημα μου είναι η παροχή κινήτρων στον αγροτικό κόσμο έτσι ώστε να συνεχίσουν να παράγει και να δίνει ζωή στην ελληνική περιφέρεια.

Επίσης να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση και είναι πάντα κοντά μας σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ   και σε όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ, των ΔΗΜΤΟ και της ΟΝΝΕΔ  του νομού , για την συμμετοχή τους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη στις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να οδηγήσουμε πάλι τη χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Α. ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ