Ευχαριστήριο του Κωνσταντίνου Ρόζα

Από τα βάθη της καρδιάς μου απευθύνω σε όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες μου θερμές ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για άλλη μια φορά στο πρόσωπό μου, κατατάσσοντάς με ως τον πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο κοινοτικό σύμβουλο, και ως τον επόμενο Πρόεδρο της κοινότητας Φλώρινας. Συγχρόνως, ευχαριστώ και όλους εσάς που στηρίξατε τον συνδυασμό «ΦΛΩΡΙΝΑ – η πόλη μας», ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο συμβούλιο της κοινότητας Φλώρινας, με 4.318 ψήφους, ποσοστό 78,91% και 9 έδρες.

 

Η μεγάλη εμπιστοσύνη σας που εκφράστηκε με 1.815 σταυρούς προτίμησης, οι οποίοι με κατατάσσουν για πέμπτη συνεχή αυτοδιοικητική αναμέτρηση πρώτο επιτυχόντα υποψήφιο του συνδυασμού που μετείχα και μάλιστα με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό σταυρών, αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα ρητή εντολή να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσφέρω στην πόλη μας. Δεσμεύομαι ότι από τη θέση του Προέδρου της κοινότητας Φλώρινας, θέση που με την ψήφο σας μου αναθέσατε, θα είμαι πάντα παρών στους αγώνες και πάντα κοντά σε όλους τους συμπολίτες μου χωρίς διακρίσεις.

 

Υπόσχομαι ότι θα συνεργαστώ με όλους τους συνυποψήφιούς μου του συνδυασμού «ΦΛΩΡΙΝΑ – η πόλη μας», τους λοιπούς επιτυχόντες κοινοτικούς συμβούλους των άλλων συνδυασμών, αλλά και τη νέα δημοτική αρχή, ώστε από κοινού να παλέψουμε για την πρόοδο της Φλώρινας, την πρόοδο της πόλης μας.

 

 

Κωνσταντίνος Χαρ. Ρόζας