Ευχαριστήριο του Κώστα Θεοδωρίδη

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Μετά το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω  όλες και όλους που ήταν κοντά στην παράταξή μας, πορεύτηκαν μαζί μας εκφράζοντας τις ανησυχίες, διαφωνίες και προβληματισμούς τους, μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, εκτίμησαν το έργο και την πορεία μας.

Αποδέχομαι την κρίση των συνδημοτών μου καθώς τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων μας επιτάσσουν, τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της παράταξης μας, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενωμένοι για έναν καλύτερο Δήμο, πάντα με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας, την ευημερία των συνδημοτών μας, με προτεραιότητα την προάσπιση της Δημοτικής περιουσίας.

Η πρόοδος του τόπου μας χρειάζεται κοινωνική συνοχή, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, εγωισμούς και προκαταλήψεις. Ευχόμαστε, και θα είμαστε συμπαραστάτες στο πλαίσιο των αρχών και προγραμματικών μας δηλώσεων,  το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου να αποτελέσει πρότυπο ενότητας και ομοψυχίας για το κοινό καλό και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Τέλος συγχαίρουμε τον κ. Μπιτάκη για την εκλογή του και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο δύσκολο και με ευθύνη έργο της διοίκησης του Δήμου Αμυνταίου.

 

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού

«Με Συνέπεια και στο Αύριο»

Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος