Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Φλώρινας

????????????????????????????????????

 

Αγαπητές αθλήτριες,

Αγαπητοί αθλητές,

Αγαπητοί προπονητές,

 

           Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Ε.Α ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας,

Είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο και συγκινητικό το γεγονός ότι μέσα σε διάρκεια ενός μήνα οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατάφεραν και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο ομαδικό των κορασίδων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων 2019, με τα κορίτσια μας Δέσποινα Άμπα, Αλεξία Μάλο, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Χρυσή Φωτιάδου. Κι η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού οι αγώνες αυτοί έλαβαν χώρα στην πόλη της Φλώρινας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε μαζί σας στη νίκη σας και την επιτυχία σας, αλλά και να καμαρώσουμε τα παιδιά να αγωνίζονται με άμιλλα και μεράκι για την πρόκριση της ομάδας τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα παίδων και συγκεκριμένα στους Ζαχαρία Ελσάμι, Σωτήρη Μούσια και Ιωσήφ Ελσάμι, οι οποίοι συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε τελικό πάλεψαν και αγωνίστηκαν δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το μέλλον που έχει το εξαιρετικό αθλητικό δυναμικό της ομάδας των ΣΑΡΙΣΩΝ.

Στις αθλήτριες Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Χρυσή Φωτιάδου, οι οποίες στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ίδια διοργάνωση, ενώ κατάφεραν και να προκριθούν στον τελικό του ατομικού αγωνίσματος των κορασίδων και να καταλάβουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα, εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν την εξαιρετική τους εμφάνιση και να τις αξιώσει ο Θεός να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες χαρές μέσα από τις νίκες και τις διακρίσεις τους.

Η προπονητική ομάδα του Συλλόγου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που συνεχίζουν ακούραστα να στηρίζουν την παραμονή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ψηλά στην περιοχή μας, σε συνεργασία με τους γονείς των αθλητριών και των αθλητών, αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση και είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων.

Εύχομαι σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου, να συνεχίσετε την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείτε τόσα χρόνια αθόρυβα και να μας χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος  Φλώρινας
Ιωάννης Βοσκόπουλος