Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την εκδημία του Δημοσθένη Θεοχαρίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας και Προέδρου της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου, για την εκδημία του Δημοσθένη Θεοχαρίδη

 

Με μεγάλη μου θλίψη ενημερώθηκα για την εκδημία του προσφιλούς δικηγόρου, τέως Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και επί χρόνια Βουλευτή του Νομού Φλώρινας, Δημοσθένη Θεοχαρίδη.

Ο Δημοσθένης, ο δικός μας Δήμος, υπήρξε ένας άνθρωπος σημαντικός για την κοινωνία της Φλώρινας, αφού εργάστηκε ακούραστα για αυτήν από οποιαδήποτε θέση κι αν κατείχε. Δραστήριος, φιλότιμος, εργατικός και πάνω από όλα έντιμος, προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Νομό Φλώρινας, αφού με την αγάπη του κόσμου εξελέγη οχτώ φορές Βουλευτής.

Η πνευματική του διαύγεια και το οξύ του πνεύμα τον χαρακτήριζε σε κάθε του κουβέντα και σε κάθε του κίνηση, ενώ με μοναδικά φιλικό τρόπο προσέγγιζε τους κατοίκους της περιοχής, γεγονός που τον είχε καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία της Φλώρινας.

Υπόδειγμα ήθους και καλοσύνης, έφυγε από τη ζωή ήρεμος και πλήρης ημερών, αφήνοντας σε όλους μας την γλυκόπικρη γεύση της απώλειάς του, αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις σε μένα προσωπικά από την εξαιρετική μας συνεργασία επί σειρά ετών στον πολιτικό στίβο της Νέας Δημοκρατίας, όπου είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε από κοινού για θέματα της περιοχής μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου για την απώλεια του προσφιλούς μας Δημοσθένη στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

 

Ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

 

Ιωάννης Βοσκόπουλος