Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Δ.Σ του Γ.Ν.Φ

Από τα πρακτικά της 43ηςέκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. του Γ.Ν.Φ.

Στην Φλώρινα, σήμερα 21-12-2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα12.00 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δ.Σ., συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» που συγκροτήθηκε με τηναριθ. Γ4β/Γ.Π.οικ. 49460/04-08-2020 απόφαση του Υπουργού  Υγείας και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης  η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 598//τ.ΥΟΔΔ/10-08-2020καθώς και την αριθ.Γ4β/Γ.Π.:62056/08-10-2020 (ΦΕΚ 869/τ.ΥΟΔΔ/16-10-2020, ΑΔΑ: 6ΩΞΠ465ΦΥΟ-ΓΤΒ) «Τροποποίηση – Συμπλήρωση της αριθ. πρωτ.: Γ4β/Γ.Π.οικ. 49460/04-08-2020 Απόφαση του Υπουργού Υγείας σχετικά με τονορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»μετά από έγγραφη πρόσκληση της προέδρου του Δ.Σ κου Παπούλκα Χρήστου. Στη συνεδρίαση παρέστησαν οι κ. κ.

  1. Παπούλκας Χρήστος,Διοικητής και πρόεδρος του Δ.Σ.
  2. Κωνσταντινόπουλος Παύλος,Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
  3. Χατζηκωνσταντίνου Χριστίνα, Τακτικό   μέλος του Δ.Σ.
  4. Πλιάτσικας Ιωάννης,Τακτικό αιρετό μέλος του Δ.Σ.
  5. Μαραντίδης Κοσμάς, Αναπληρωματικό αιρετό μέλος του Δ.Σ.

Στη συνεδρίαση μετέχει και η  κ.Παπαϊωάννου Φανή ως Γραμματέας του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη διαπίστωση της νόμιμης απαρτίας, υπό την Προεδρία του  Διοικητή κ. Χρήστου Παπούλκα για το θέμα της έκτακτης σύγκλησης αυτού, σχετικά, με την τραγική είδηση του θανάτου του υγειονομικού υπάλληλου Κωνσταντίνου Πετσούκη, που ηττήθηκε από την προσωπική του μάχη με τον Κορωνοϊό, αποφασίζει τα παρακάτω:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ΄΄ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ΄΄ συνήλθε σήμερα εκτάκτως 21-12-2020 μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του νοσηλευτή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ΄΄ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ΄΄, Κωνσταντίνου Πετσούκη, ο οποίος υπηρέτησε  με αγάπη, αλτρουισμό και ευσυνειδησία το έργο και το καθήκον του, αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος τόσο

εκ μέρους του Δ.Σ, όσο και από τη Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ.

  1. Να παραστεί αντιπροσωπείας του Δ.Σ τηρώντας και ακολουθώντας τις οδηγίες για την διασπορά του covid
  2. Να αποσταλεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο και ηλεκτρονικά μέσα.

Το Νοσοκομείο Φλώρινας θρηνεί την απώλεια ενός εξαιρετικού εργαζόμενου, που έχασε  τη ζωή του στον αγώνα ενάντια της πανδημίας. Νιώθουμε φτωχότεροι, με τον πρόωρο χαμό του Κώστα, του Κώστα που αγαπούσαμε και μας αγαπούσε, που ενδιαφερόταν για όλους τους συναδέλφους του και πάντα πρόσφερε τον καλύτερο εαυτό, στη δουλειά του και τον συνάνθρωπο. Αισθανόμαστε περήφανοι για τον άξιο αυτόν πρωτίστως άνθρωπο  και συνεργάτη μας. Το παρών επικυρώνεται και γίνεται εκτελεστό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.

Παπούλκας Χρήστος

Διοικητής Γ.Ν.Φ