Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21/02/2019 και ώρα 10.00 π.μ., ο Πρόεδρος εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Δημοσθένη Θεοχαρίδη, δικηγόρου, τέως Γενικού Γραμματέα ΥΜΑΘ και επί σειρά ετών Βουλευτή Νομού Φλώρινας, ανέφερε ότι ο μεταστάς υπήρξε ένας πολιτικός άνδρας, η διαδρομή και η δράση του οποίου σημάδεψαν την πορεία του νομού μας στην μακρόχρονη κοινοβουλευτική του σταδιοδρομία.

Ο Δημοσθένης Θεοχαρίδης υπήρξε ένας ευπατρίδης της πολιτικής ζωής του τόπου που με το ήθος και την πολιτική σταδιοδρομία του προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στην Φλώρινα. Υπηρέτησε με αρχές, με αξίες και ευγένεια, την πολιτική ζωή του τόπου τόσο ως βουλευτής όσο και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, με αισθήματα λύπης

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Δημοσθένη Θεοχαρίδη, δημόσια και στην οικογένειά του, ευχόμενοι η μνήμη του εξαίρετου εκλιπόντος να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων του και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά του.

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος και να παραστούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην Εξόδιο Ακολουθία.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

 

 

Πέτρος Σερίδης