Έναρξη μαθημάτων – τμημάτων αναρρίχησης Φ.Ο.Ο.Φ

Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος Φλώρινας ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων εκμάθησης αναρρίχησης για παιδιά και ενήλικες. Το νέο προπονητικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 μμ στην εσωτερική πίστα αναρρίχησης του ΔΑΚ Φλώρινας. Υπεύθυνη των μαθημάτων αλλά και διαχειρίστρια της πίστα αναρρίχησης, είναι η Κα Δούπα Έφη, γυμνάστρια και αναρριχήτρια η ίδια, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

Οι ακαδημίες αναρρίχησης, απευθύνονται σε παιδιά  όλων των ηλικιών, τα οποία θέλουν να ξεκινήσουν ένα καινούργιο άθλημα, που συνδυάζει την μυϊκή δύναμη, την ικανότητα επίλυσης προβλήματος,  την διασκέδαση, την ικανότητα διαχείρισης άγχους , την επαφή με την φύση και πολλά άλλα που μόνο το υπέροχο άθλημα της αναρρίχησης προσφέρει.Τα παιδικά Indoor Climbing τμήματα ξεκινούν με προπόνηση boulder, top rope και στη συνέχεια του lead climbing (επικεφαλής).

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται Δευτέρα – Τετάρτη, με δυνατότητα επέκτασης των ημερών και σε άλλες ημέρες της εβδομάδας, σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων.

Τα τμήματα αναρρίχησης ενηλίκων Indoor Climbing απευθύνονται σε αρχάριους με σκοπό την εκμάθηση της αναρρίχησης boulder, top rope και στη συνέχεια του lead climbing (επικεφαλής).

Αποτελούνται από ολιγομελή τμήματα και διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα – Τετάρτη, με δυνατότητα επέκτασης των ημερών και σε άλλες ημέρες της εβδομάδας, σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο:

email: florina[email protected]

 Τηλ. Επικοινωνίας :6955682233

Από το Δ.Σ.