Έτοιμες οι ομάδες των Σαρισών για τα νέα πρωταθλήματα

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου η γυναικεία και η αντρική ομάδα είναι έτοιμες για τις νέες προκλήσεις.

Η γυναικεία ομάδα, που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία, διατήρησε τον περσινό κορμό της (Φωτιάδου, Liu, Berthaud) και ενισχύθηκε με τρεις ακόμα αξιόλογες ξένες αθλήτριες (Le Scour, Thuslekova, Dimova). Έτσι, με περισσότερες επιλογές από πέρσι, η ομάδα θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή θέση.

Η αντρική ομάδα απέκτησε τον έμπειρο Βούλγαρο Shtargoski και μαζί με τα ταλαντούχα παιδιά της Ακαδημίας θα στοχεύσει σε μία καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας.

Ο Ελσάμι Ιωσήφ πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με σκοπό την ενίσχυση της εφηβικής ομάδας του Πειραϊκού συλλόγου. Παράλληλα, δύο κορίτσια από την Κοζάνη (Παυλίδου, Κοκκινίδου) ήρθαν στην ομάδα για να ενισχύσουν την ομάδα Νεανίδων των Σαρισών.

ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2020-2021

Σωτήρης Μούσιας (15), Κων/νος Φραγκάκης (15), Κων/νος Σωτηρίου (14), Ζαχαρίας Ελσάμι (14), Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (12), Aleksandar Shtargoski (34) BUL, Liviu Predoaica (49) ROM

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ 2020-2021

Χρυσή Φωτιάδου (17), Δέσποινα Άμπα (15), Yuhua Liu (25) FRA, Marion Berthaud (21) FRA, Roman Le Scour (21) FRA, Mihaela Dimova (22) BUL, Nelia Tushlekova (37) BUL

Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ εύχεται στις ομάδες μας καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο.