ΒΟΛΕΙ: Ιδανικό φινάλε για τις Νεάνιδες του Αριστέα Φιλώτα – Αμυνταίου… ήττα για Κορασίδες και Παγκορασίδες

Στην 3η τιμητική θέση του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ τερμάτισε ο Αριστέας.

Την ιδιαίτερη, τιμητική 3η θέση κατέλαβε και τυπικά η ομάδα του Αριστέα Φιλώτα – Αμυνταίου στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ. Οι παίκτριες του Αριστέα ολοκλήρωσαν με ιδανικό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, επικρατώντας την Κυριακή (08/12) στο ΔΑΚ Αμυνταίου του Αστέρα Γρεβενών με 3-1 σετ.

Με όπλο το σερβίς και την μαχητικότητα στα δύσκολα σημεία, ο Αριστέας κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ. Το τρίτο σετ παρουσίασε πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα, με την ομάδα των Γρεβενών να είναι εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος (23-25) , μειώνοντας σε 2-1. Στο τέταρτο σετ οι παίκτριες του Αριστέα ήταν καταιγιστικές, προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά (14-4) και δεν ξανακοίταξαν ποτέ ξανά πίσω, φτάνοντας στην τελική επικράτηση  με 3-1 σετ (25-18).

Διαιτητές: Νάκος – Παπατριανταφύλλου.

Σετ: 25-23, 25-20, 23-25, 25-18,

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Κατσουπάκη Ε., Κατσουπάκη Μ., Βολτσίνη Γ., Βολτσίνη Δ., Κερασίδου, Καπετανάκη, Δεληδιαμαντή, Σεμιζογλου, Μπάλι Μ., Μπάλι Φ., Λαζαρίδου, Χαραλαμπίδου (L).

Αστέρα Γρεβενών (Ι. Παλπάνη) : Παπαγεωργίου, Κουτσοδήμου, Τέγου (L), Κιούρκα, Κοζόνη, Τσιουφλίδου, Σιακαβάρα, Γιαννακοπούλου.

 

Μόνο στο πρώτο σετ άντεξε ο Αριστέας κόντρα στην ΑΠ Καστοριάς.

Σάββατο 07/12, άνοιξε η αυλαία του Β΄ Γύρου του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ (10η αγωνιστική), με την ομάδα του Αριστέα Φιλώτα – Αμυνταίου, να γνωρίζει την ήττα από την ΑΠ Καστοριάς με 3-0 σετ. Ο Αριστέας δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο σετ τις Καστοριανές, που τελικά έληξε υπέρ των γηπεδούχων με 25-21. Στη συνέχεια οι παίκτριες του Β. Φωτόπουλου αναθάρρησαν και με πολύ καλά ποσοστά στο τελείωμα των επιθέσεων έφτασαν εύκολα στη νίκη με 3-0.

Διαιτητές: Σταθόπουλος – Κοσμανίδου.

Σετ: 25-21, 25-16, 25-10.

ΑΠ Καστοριάς (Β. Φωτόπουλος): Νατσιούλα, Καλαφάτη, Μασιάκου, Καλιβίδου, Νόλη, Φωτοπούλου, Τζήμα, Κοκκαλένιου Ειρ., Παναγιωτίδου Θεοδ. (L) , Κοκκαλένιου Ευστρ. (L) Μαρίδου, Παναγιωτίδου Ευγ. Καταραχια.

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Κατσουπάκη Ε., Κατσουπάκη Μ., Κερασίδου, Καπετανάκη, Σεμιζογλου, Μπάλι Μ., Μπάλι Φ., Λαζαρίδου, Χαραλαμπίδου (L).

 

Χρειάζονται ακόμα χρόνο οι Παγκορασίδες…

Οι πολλές απουσίες, υποχρέωσαν την ομάδα του Αριστέα Φιλώτα-Αμυνταίου, να παραταχθεί με μόλις έξι παίκτριες στο παρκέ της Κοζάνης την Κυριακή 08/12, απέναντι στους Πάνθηρες Κοζάνης, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με 3-0 σετ.

Οι γηπεδούχες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψαν στις παίκτριες του Αριστέα να αντιδράσουν, οι οποίες ωστόσο αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Γκλούμπου – Κορμπέτη

Σετ: 25-12, 25-8, 25-10.

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Μπαλί Μ., Σεμιζογλου, Βεράνη, Παπαδημητρίου, Σωτήρη, Τοκμακίδου.