Βόλεϊ: Έκοψε τη βασιλόπιτα του ο Α.Σ. «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα – Αμυνταίου

Βόλεϊ: Έκοψε τη βασιλόπιτα του ο Α.Σ. «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα – Αμυνταίου

Σε μία ζεστή και συνάμα εορταστική ατμόσφαιρα, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, υπο τις ευλογίες του πατρός Γεωργίου, ο καθιερωμένος Αγιασμός επί τη ενάρξεως του νέου έτους και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, του αθλητικού συλλόγου «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα-Αμυνταίου, ο οποίος συμπλήρωσε 8 χρόνια ζωής στο χώρο του βόλεϊ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το οποίο γέμισε με τις παιδικές φωνές των Ακαδημιών του Αριστέα και του Ηφαίστου Φλώρινας, που ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του τουρνουά που προηγήθηκε χρονικά.

Επίσης το παρόν έδωσαν, οι Αντιδήμαρχοι Αποστόλης Θεοδώρου και Γιάννης Νάτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Ακριτίδης και Κών/νος Παπαθανασίου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλώτα Κων/νος Μαρκόπουλος, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Τ.Κ. Αμυνταίου, Λάκης Σιάντσης, ο εκπρόσωπος του νομικού προσώπου του Δήμου και υπεύθυνος του ΔΑΚ Αμυνταίου Θεόδωρος Φωκάς, υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, σύσσωμο του Δ.Σ. του ΑΡΙΣΤΕΑ, προπονητές και φυσικά γονείς και συνοδοί των παιδιών.

Ο οικοδεσπότης και πρόεδρος του ΑΡΙΣΤΕΑ, κ. Αναστάσιος Κατσουπάκης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε στις αθλήτριες υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε αγωνιστικό και μαθησιακό επίπεδο, ευχαρίστησε τους γονείς που παρακινούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, ώστε να αποφύγουν διάφορες εθιστικές συνήθειες, επίσης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Φιλώτα, Ιωάννη Χατζητιμοθέου και τον πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ, Ευθύμιο Χαριτίδη, για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης, καθώς τους ιθύνοντες του Ηφαίστου Φλώρινας Βελιάνη Θωμά και Τουτζιαράκη Δημήτριο για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιάννης Νάτσης, αφού ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο σε όλους τομείς της ζωής των παιδιών, εκθείασε το έργο της διοίκησης και των προπονητών του συλλόγου, ενθάρρυνε τις αθλήτριες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για να υλοποιήσουν τους στόχους τους και υποσχέθηκε ότι ο δήμος Αμυνταίου θα συνεχίσει να παρέχει κατάλληλες συνθήκες, για τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε αθλητικές δραστηριότητες.

Τέλος ο εκπρόσωπος του νομικού προσώπου του Δήμου και υπεύθυνος του ΔΑΚ Αμυνταίου Θεόδωρος Φωκάς, ευχήθηκε με τη σειρά του στις αθλήτριες καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και κυρίως προσήλωση στις μαθησιακές τους υποχρεώσεις. Επίσης ευχήθηκε καλή δύναμη στους διοικούντες του συλλόγου, προκειμένου να συνεχίσουν τη δυναμική τους πορεία και υπενθύμισε ότι το νομικό πρόσωπο είναι κοντά τους για να τους παράσχει κάθε δυνατή στήριξη.

Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η αθλήτρια του Αριστέα, Αικατερίνη Μαρκοπούλου, στα χέρια της οποίας κατέληξε το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στις αθλήτριες των δύο συλλόγων και τη διεξαγωγή αγώνων σε αυτοσχέδια γήπεδα που οροθετήθηκαν εντός του κλειστού γυμναστηρίου.