Βόλεϊ: Ψυχωμένος ο Αριστέας, 3-2 τον Άτλα Κιλκίς

Βόλεϊ: Ψυχωμένος ο Αριστέας, 3-2 τον Άτλα Κιλκίς

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις Νεάνιδες του Αριστέα, που επικράτησαν στο ΔΑΚ Αμυνταίου, με 3-2 σετ του Άτλα Κιλκις.

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν διακυμάνσεις στις απόδοση τους, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλές εναλλαγές προβάδισμα και όλα να κριθούν ται-μπρέικ, στο οποίο οι γηπουδούχες έδειξαν χαρακτήρα νικητή.

Το πρώτο σετ ήταν ιδιαιτέρως ανατρεπτικό, η ομάδα του Κιλκίς προηγήθηκε με 8-14, όμως ο Αριστέας απάντησε με διαδοχικά σερί και βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του (24-20), όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τα τέσσερα σετ-μπόλ που είχε στη διάθεση του, με συνέπεια να χάσει το σετ (25-14).

Στο δεύτερο και τρίτο σετ οι παίκτριες του Αριστέα, έβγαλαν αντίδραση στον αγωνιστικό, με όπλο τους το καλο σερβίς, κατάφεραν να πάρουν τον αέρα των φιλοξενουμένων και να προηγηθούν με 2-1 σετ (25-14, 25-18).

Στο τέταρτο σετ, η έλλειψή καθαρού μυαλού και η κούραση που συνόδευε τις προσπάθειες των παικτριών του Αριστέα, έδωσαν την ευκαιρία στον Άτλα να μπεί στη διεκδίκηση του αγώνα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 (23-25).

Έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ, όπου η μάχη μεταφέρθηκε κοντά στο φιλέ, εκεί οι γηπεδούχες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατέκτησαν το δίποντο. (16-14).

 

Σετ: 25-27, 25-14, 25-18, 23-25, 16-14

Διαιτητές: Κατικαρίδης Αργύρης – Δανιηλίδου Ελένη

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κόυση – Δημήτρης Ράντογλου): Μπάλι Φ., Καπετανάκη, Χαραλαμπίδου, Κιοσέ, Γιώβη, Μπάλι Μ., Κατσουπάκη Μ. , Κατσουπάκη Ε., Δεληδιαμαντή.

ΑΠΟ Άτλας Κιλκίς (Χατζηγεωργιάδης Στέλιος): Αθανασιάδου, Ντότσι Ι., Γεωργιάδου, Παπαδοπούλου Ρ., Τσιμποίκα Χοντροματίδου, Αμοιρίδου (L), Ντότσι Ντ. (L), Κελανέρ Β., Παπαδοπούλου Ε. Κελανέρ Ν., Σπάχου.