Δύο χάλκινα μετάλλια για τους αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας

dav

ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΧ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΘΛΟΥ

Με δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού Δράμας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και διοργανωτής Σύλλογος Ε.Ο.Σ. Δράμας για άλλη μια φορά ήταν άψογος και οργάνωσε έναν αγώνων υψηλού επιπέδου.

Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα το Σάββατο διεξήχθησαν οι αγώνες ταχύτητας (Sprint – 10 βολές) ατομικής χρονομέτρησης και την Κυριακή οι αγώνες απόστασης ατομικής χρονομέτρησης (20 βολές). Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τους αθλητές Κυρατσού Ελευθέριο και Στανίδου Ελευθερία στην κατηγορία των Ανδρών και Γυναικών.

dav

Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ Φλώρινας κατέλαβαν την 6η  και 3η θέση στο sprint, ενώ στην απόσταση ατομικής χρονομέτρησης κατατάχθηκαν στην 7η και 3η θέση αντίστοιχα. Οι πολύ κακές βολές περιόρισαν την πολύ καλή επίδοση στην αντοχή των αθλητών του ΣΟΧ γεγονός που αφήνει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για το μέλλον.

dav

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές τους Παπακοσμά Βηθλεέμ και Τσούλη Στέλιο για τα άριστα αποτελέσματα.. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr.

 

 

 

Λάζαρος Χ. Καράντζας

Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας