Η καρδιά του Χάντμπολ χτυπά δυνατά στο Αμύνταιο  

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των εν ενεργεία και μη χειροσφαιριστών και χειροσφαιριστριών του Αμύντα Αμυνταίου στην πρόσκληση της Διοίκησης του συλλόγου για την πραγματοποίηση φιλικών αναμετρήσεων.

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2022 περισσότεροι από 30 Γυναίκες και Άνδρες που αγωνίστηκαν την τελευταία 20ετία με τη φανέλα του Αμύντα Αμυνταίου ρίχτηκαν στο αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Αμυνταίου. Όλοι μαζί θυμήθηκαν μεγάλες στιγμές που έζησαν με τη φανέλα του Αμύντα, ενώ δεν έλλειψαν οι θεαματικές φάσεις, δείχνοντας το ταλέντο τη δύναμη και την υψηλή τεχνική που διαθέτουν στο DNA τους.

Το παρόν στην αθλητική γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος έδωσαν οι: Βάσω Μπάντη, Αναστασίου Παπαβασιλείου, Σούλα Γαλμπάδη, Ρίτσα Θωμά, Πετρούλα Πετράκου, Κωνσταντίνα Μπάλιου, Άρτεμις Πιπερίδου, Χριστίνα Καλογήρου, Τάνια Σκόδρα, Τζούλια Σκόδρα, Φρειδερίκου Ηλιάδου, Κατερίνα Παπαβασιλείου, Παντελής Χατζής, Παναγιώτης Δημητρίου, Τάσος Μεδίτσκος, Παντελής Τρυφωνόπουλος, Μιχάλης Ιωαννίδης, Γιάννης Τοϊτος, Αναστάσης Παπαχρήστου, Γιώργος Θεοχαρίδης, Γιώργος Παρπούλας,  Δημήτριος Ρόμπις, Γιώργος Παπαχρήστου, Όμηρος Ψωμάς,  Χρυσόστομος Γιαννιτσόπουλος, Παναγιώτης Τζοβάρας, Τότης Στέφανος, Γιώργος Τσιτιρέκης και ο Στέφανος Παπαχρήστου.

Τις αναμετρήσεις διηύθυνε ο παλαίμαχος αθλητής του Αμύντα και προπονητής χειροσφαίρισης Θεόδωρος Τρυψάνης. Η Αθανασία Σλίπη παρείχε τη γραμματειακή υποστήριξη.

Ο Αντιπρόεδρος του Αμύντα Όμηρος Ψωμάς δήλωσε: «Το Αμύνταιο είναι γενέτειρα του χάντμπολ και εκδηλώσεις σαν αυτή τιμούν την παράδοση της πόλης καθώς και όσους συμβάλουν ή συνέβαλαν στη διατήρηση της. Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και το θέαμα που μας προσέφεραν».

Ο Γενικός Γραμματέας του Αμύντα Στέφανος Παπαχρήστου σχολίασε: «Μετά την εκδήλωση γονέων και παιδιών, διοργανώσαμε τη σημερινή συνάντηση ανδρών και γυναικών, όπου το νέο με το παλαιό ξανάσμιξε και δημιούργησε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, που χάρηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της πόλης. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!».

Ο αθλητής Γιώργος Παρπούλας πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αμύντα Αμυνταίου που διοργάνωσε τη σημερινή αθλητική συνάντηση, η οποία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον σύλλογο και σύντομα να επαναλάβει μια αντίστοιχου μεγέθους εκδήλωση».