Κοπή βασιλόπιτας της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας

Μετά την ολοκλήρωση των χειμερινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της Λέσχης μας πραγματοποιήθηκε με καθολική συμμετοχή η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας  της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης  Φλώρινας την Τετάρτη  6-3-2024.

Στην εκδήλωση, με απόφαση του  Δ.Σ.,  τιμήθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις  μικροί και μεγάλοι αθλητές  όλων των τμημάτων μας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία οι Αντιδήμαρχοι  ΡΟΖΑΣ Κωνσταντίνος, ΜΠΕΛΤΣΟΣ Αθανάσιος και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας  ΒΟΣΔΟΥ Σωτήριος, ενώ τον Δήμαρχο Φλώρινας εκπροσώπησε η  Αντιδήμαρχος   ΦΟΥΔΟΥΛΗ Σοφία. Αναγνώστηκαν ευχές  του Βουλευτή  της ΝΔ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Σταύρου ο οποίος είχε κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις.

Η παρουσία γονιών των αθλητών μας και φίλων της  Λέσχης ισχυροποιεί  τους δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί σε όλο το έμψυχο δυναμικό της σκοποβολής και της τοξοβολίας και επιβεβαιώνεται ότι η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας ανήκει ισόποσα σε όλους, όσους συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο, αθλητές, γονείς, φίλους και παράγοντες.

Ο πρόεδρος  της Λέσχης ΣΤΑΪΟΣ Σταύρος αναφέρθηκε στον αγωνιστικό απολογισμό του περασμένου έτους μέχρι και την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος  τον Φεβρουάριο 2024 και  ανακοίνωσε τους αγώνες σκοποβολής και τοξοβολίας που θα  διοργανώσει η ΣΑΛΦ το 2024.

Ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία, δύναμη και περισσότερες  επιτυχίες το 2024 τόσο στους αθλητές όσο και στις οικογένειές τους.

Για το   Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ