Με δύο νίκες και μία ήττα ξεκίνησαν οι Σάρισες τη νέα χρονιά

ΑΣΕΑ «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

Δύο νίκες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της γυναικείας ομάδας των τριών πρώτων αγωνιστικών της Α1 που διεξήχθησαν στην Φλώρινα στις 9-10/10/2021.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.  Συμμετείχαν και οι επτά ομάδες της κατηγορίας.

Η ομάδα μας έδωσε το Σάββατο τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Ταύρου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν θετικό, καθώς τα κορίτσια επικράτησαν με 3-0 της Αθηναϊκής ομάδας. Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη νίκη των ΣΑΡΙΣΩΝ επί του Ταύρου στην ιστορία της ομάδας μας στην Α1.

Την Κυριακή το πρωί η ομάδα μας επικράτησε επί της ομάδας τους ΠΕΡΑ επίσης με 3-0 διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την ομάδα του Παναθηναϊκού. Η Αθηναϊκή ομάδα φέτος ενισχυμένη με πολύ δυνατές αθλήτριες είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στον Παναθηναϊκό και έτσι ηττήθηκαν με σκορ 0-3.

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι Yuhua Liu (FRA), Paulina Krzysiek (POL) και Katia Guseva (RUS). Αναπληρωματική ήταν η Δέσποινα Άμπα. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο Mark Pink.

Στους αγώνες παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Τζόβολος, ενώ την επίβλεψη και την γραμματειακή υποστήριξη είχε η διεθνής επιδιαιτήτρια κ. Τόνια Κρότα.

Τους αγώνες διηύθυναν με επιτυχία ο διεθνής διαιτητής κ. Αποστόλης Τσιούνης από την Πάτρα και οι Φλωρινιώτες διαιτητές κ. Δημήτριος Σερίδης και κ. Αλέξανδρος Κυρατσούς.

Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γυμναστήριο. Παρακολούθησαν συναρπαστικούς αγώνες και υποστήριξαν θερμά την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Α1 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Σάρισες Φλώρινας 5

-. Πέρα Αθηνών 5

  1. Παναθηναϊκός 4 (2 ματς)

-. Ολυμπιακός 4 (2 ματς)

-. ΧΑΝ Θεσσαλονίκη 4

  1. ΔΑΟ Ταύρου 3
  2. ΑΕΚ 2 (2 ματς)