«Ξεκίνησε ο Μαραθώνιος – Νεφέλη και Μπιλάκος στο Βάθρο!»

Άρχισε να γράφει το ΚΟΝΤΕΡ του ΟΞΙΦ τόσο σε χιλιόμετρα όσο, κυρίως σε μετάλλια και επιτυχίες.

Η Αυλαία άνοιξε με το Πανελλήνιο Κύπελλο -17 στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή 57 αθλητών και 39 αθλητριών, με τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας να κατεβαίνει με 7 αγόρια και 4 κορίτσια.

Αναλυτικότερα, η Νεφέλη Ρασπόπτση, φάνηκε πανέτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος, και κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο (13-15 στον Τελικό από την Μπίζα – Ίριδα). Η Νεφέλη ξεκίνησε άριστα με 6 νίκες στον Όμιλο και στη συνέχεια νίκησε τις: Κατσαρού 15-11, Σκεμπετζή 15-6, Μαρούλη 15-9 και Λελεκίδη 15-12.

Επίσης, ο Βασίλης Τσώκας, αν και ξεκίνησε με πολύ άγχος (2 ήττες – 4 νίκες στον Όμιλο) στη συνέχεια κέρδισε τους: Σαρδελλά 15-9, Ιτσάνη 15-6, Θεοδωρόπουλο 15-8. Στον ημιτελικό έχασε από τον Πασσιά (Α.Α.Ιωάννίνων) 13-15 και κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο.

Άριστη εμφάνιση από την Φωτεινή Μπίνα στην 6η θέση, Χαρά Παυλίδου στην 20η και Μάγδα Αλεξιάδου στην 25η θέση.

Στα αγόρια η επανεμφάνιση του Παντελή Ευθυμιάδη ξεχώρισε (15ος), ο Πρωταθλητής -13 Αδάμ Ζαραβέλης με άριστη εμφάνιση στον Όμιλο αήττητος έχασε για 14-15 την 16άδα, ο Δημήτρης Χρήστου 21ος, ο Χρήστος Πουταχίδης 32ος ο Αλέξανδρος Βέλλιος 33ος και ο Κωνσταντίνος Κιάνας 56ος.

“Η δουλειά που έγινε στο Προπονητικό Κάμπ στη Κόνιτσα, φέρνει και θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε με το Κύπελλο -10/-13/-15 στη Βάρη αρχές Οκτώβρη και αμέσως μετά αρχίζει το Ευρωπαϊκό Τούρ με Βουδαπέστη, Βελιγράδι και Κλάγκενφορτ” δήλωσε ο Προπονητής Τσώκας Νικόλαος.

Στη Βουδαπέστη, επίσης, θα βρεθεί το ερχόμενο ΣΚ ο Αστέριος Τσώκας για να συμμετάσχει στις Εξετάσεις Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (FIE).

Συγχαρητήρια και Καλή Συνέχεια σε Όλες και Όλους!

Από το ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ