Οι Σάρισες ξανά στην Ευρώπη

Η ομάδα μας μετά από απουσία ενός έτους ξαναγυρίζει στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Έχοντας κερδίσει οι ΣΑΡΙΣΕΣ την περασμένη σεζόν την έξοδό τους στην Ευρώπη με την τέταρτη θέση που κατέκτησαν στο Πρωτάθλημα της Α1, παίρνουν μέρος για 3η φορά στο Κύπελλο Ευρώπης (ETTU cup). Είναι ο 2ος σε τάξη θεσμός της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μετά το Champions League.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα παίξει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα την επόμενη περίοδο 2020-2021. Η Φλώρινα, έτσι, θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Ευρώπη στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Θυμίζουμε ότι την περίοδο 2017-2018 η ομάδα μας είχε φτάσει μέχρι τον 2ο γύρο, ενώ την περίοδο 2018-2019 αποκλείστηκε στον 1ο γύρο. Η κλήρωση των ομίλων της 1ης φάσης θα διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο στις 17 Ιουλίου. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ έχουν αιτηθεί την έδρα ενός εκ των ομίλων και αισιοδοξούν να φιλοξενήσουν στην πόλη μας ευρωπαϊκούς αγώνες για μία ακόμα φορά.

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ΣΑΡΙΣΩΝ στον 1ο γύρο είναι:

LZ Linz Froschberg AUT
Etival Clairefontaine ASRTT FRA
Tecnigen Linares ESP
GDCS Do Juncal POR
ASD Quattro Mori Cagliari ITA
ASSSA Alicante Tenis de Mesa ESP
TTC Novi Sad SRB
A.S.D. Tennistavolo Norbello ITA
DT Nidderkäerjeng LUX
TT Vedrinamur BEL

 

Η Διοίκηση του συλλόγου θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, έτσι ώστε οι ΣΑΡΙΣΕΣ να έχουν μία καλή πορεία και στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.