ΟΞΙΦ: «Νεφέλη Ρασπόπτση και Βασίλης Τσώκας ΞΑΝΑ στο Βάθρο!»

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επιτυχίες των ξιφομάχων του ΟΞΙΦ! Σειρά είχε το Πανελλήνιο Κύπελλο U17 στην Αθήνα το περασμένο ΣΚ με τη συμμετοχή 114 αθλητών και αθλητριών από 20 σωματεία.

Η Νεφέλη Ρασπόπτση πέτυχε την 3η συνεχή παρουσία της στους Τελικούς των Αγώνων με την κατάκτηση της 2ης θέσης και του Αργυρού Μεταλλίου!

Ο Βασίλης Τσώκας, κατέκτησε, επίσης, το Χάλκινο Μετάλλιο. Τόσο η Νεφέλη όσο και ο Βασίλης έκαναν ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για τη συμμετοχή τους με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Στην ανανεωμένη Εφηβική Ομάδα του ΟΞΙΦ ξεχώρισαν, επίσης, ο Αλέξανδρος Βέλλιος στη 15η θέση, ο Στέφανος Γρηγοριάδης στη 26η, ο Χρήστος Πουταχίδης στη 32η , ο Δημήτρης Χρήστου στη 35η, ο Κωνσταντίνος Κιάνας στη 38η και ο Γιάννης Φϊσκας στη 46η και στα Κορίτσια η Παυλίνα Ταντσοπούλου ήταν 15η και η Χαρά Παυλίδου 31η.

Ταυτόχρονα ο Αστέριος Τσώκας, συμμετείχε ως Διαιτητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων Γυναικών στο Μάαλοτ καλεσμένος της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας του Ισραήλ.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται, πλέον, στη Θεσσαλονίκη (ΧΑΝΘ) και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17  με τη συμμετοχή 300 ξιφομάχων από 20 χώρες. Οι Αγώνες αποτελούν και το τελευταίο και σημαντικότερο βαθμολογικό κριτήριο για την Ελληνική Βαθμολογία και θα κρίνει σε ένα σημαντικό βαθμό τις Εθνικές Ομάδες U17 για τα Μεγάλα Αγωνιστικά Ραντεβού της Χρονιάς, ενώ θεωρείται, και είναι, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις που έχει αναλάβει η Χώρα!

Τέλος, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο KIDS CUP Vol.2 που διοργανώνεται στο Μέτσοβο στις 4 Φεβρουαρίου. Οι Αγώνες αποτελούν μέρος του KIDS GP ένας Διεθνής Θεσμός που «τρέχει» ο ΟΞΙΦ σε συνεργασία με Σωματεία ανά την Ελλάδα!.

Συγχαρητήρια!

Από το Δ.Σ.