Ο Ήφαιστος Φλώρινας κυκλοφόρησε τις νέες κάρτες διαρκείας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

Σε κυκλοφορία τέθηκαν οι νέες κάρτες διαρκείας του Ήφαιστου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 που θα βρει την ομάδα της πόλης μας στην PRELEAGUE κατηγορία. 

Ελπίζουμε ότι ο κόσμος της Φλώρινας που αγκάλιασε την περσινή προσπάθεια στην Α2, αφού περισσότερες από 300 κάρτες βρήκαν τον κάτοχο τους, θα σταθεί και πάλι στο πλευρό μας. 

Ο νέος στόχος που θέτει η ομάδα για τη φετινή αναβαθμισμένη κατηγορία απέναντι σε σπουδαίες ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο ΟΦΗ είναι να σπάσει το φράγμα των 500 καρτών, γεγονός που θα συμβάλει σημαντικά στα αυξημένα έξοδα που καλείται να καλύψει φέτος η ομάδα καθώς θα ταξιδέψει, μεταξύ άλλων, σε ΚΡΗΤΗ, ΣΑΜΟ, ΑΘΗΝΑ και ΠΑΤΡΑ,  

Για όλες αυτές τις εξελίξεις που τοποθετούν στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων τον Ήφαιστο πρόκειται να μιλήσουν στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της ομάδας κος Γιάννης Λουκάς, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Τουτζιαράκης, ο προπονητής Σπύρος Γκολίτσης και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Γρηγοριάδης. Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ την Παρασκευή 15  Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30.  

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ:

ΜIkel cafe

Fitness Combo

Μέθοδος φροντιστήριο

Λουκάς ΑΦΟΙ ΟΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ