Ο.Ξ.Ι.Φ.: «Στη Βουδαπέστη ξεχώρισε ο Ρασπόπτσης»

«Στη Βουδαπέστη ξεχώρισε ο Ρασπόπτσης»

 

Τη καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Άγγελος Ρασπόπτσης στην 1η του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βουδαπέστη. Με 3 νίκες και 3 ήττες στο προκριματικό όμιλο και νίκη επί του Αυστριακού JANJIC (15-14) μπήκε στους 128 όπου και αντιμετώπισε τον Σέρβο RISTIC (9-15). Τελική κατάταξη 106ος ενώ ο Φίλιππος Χατζητύπης ήταν 168ος και ο Κυριάκος Χατζηευφραιμίδης 183ος (224 συμμετοχές). Στο ομαδικό αντιμετωπίσαμε και χάσαμε από τη Λιθουανία 37-45.

Ταυτόχρονα στην Αθήνα ο ΟΞΙΦ συμμετείχε για 1η φορά σε Επίσημους Αγώνες Σπάθης. Το Βάπτισμα του Πυρός πήραν οι Σδήρος Γιώργος, Λουκίδης Βασίλειος, Τσατσαράκη Δήμητρα, Γρηγοριάδου Αλεξία και Κετσετζή Μαρία.

Το ερχόμενο σ/κ η Φλώρινα έχει τη τιμητική της με τη Διοργάνωση του Πανελλήνιου Κυπέλλου -20, -13, -10 στο Ξίφος Ασκήσεως με τη συμμετοχή περισσότερων των 150 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας από 9:00 πμ (προκριματικοί) έως 18:00 μμ (Τελικοί) με την Είσοδο Ελεύθερη για Όλες και Όλους.

 

 

 

 

 

 

Από το Δ.Σ.