Σάρισες: Η Χρυσή Φωτιάδου στο πανευρωπαϊκό νέων επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Η ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΩΝ

Ολοκλήρωσε την παρουσία της η Χρυσή Φωτιάδου στο Πανευρωπαϊκό Νέων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βαραζντίν της Κροατίας. Η διεθνής αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ πήρε μέρος στα αγωνίσματα του ομαδικού, του ατομικού απλού, του διπλού και του διπλού μικτού.

Στο ομαδικό η ελληνική ομάδα κατατάχθηκε στις θέσεις 19-20, αφού προηγουμένως σημείωσε  3 νίκες και 2 ήττες. Η ομάδα αποτελούνταν από τις Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Χρυσή Φωτιάδου και Μαρία Δημητρίου. Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της Εθνικής Νεανίδων ήταν:

Ελλάδα-Μάλτα: 3-0

Ελλάδα-Λιθουανία: 1-3

Ελλάδα-Λουξεμβούργο: 3-1

Ελλάδα-Λευκορωσία: 3-2

Ελλάδα-Πορτογαλία: 0-3

Στο απλό ατομικό η Χρυσή, αφού πέρασε από τη φάση των ομίλων, μπήκε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, σταμάτησε στον πρώτο γύρο γνωρίζοντας την ήττα από Βελγίδα αθλήτρια με σκορ 1-4.

Στο αγώνισμα του διπλού η Χρυσή συμμετείχε έχοντας ως συμπαίκτρια  την Μαρία Δημητρίου, επίσης μέλος της Εθνικής Νεανίδων. Το ελληνικό δίδυμο, αφού πέρασε bye από τον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, ηττήθηκε στο 2ο γύρο από το δίδυμο της Σλοβενίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Στο αγώνισμα του διπλού μικτού η Χρυσή συμμετείχε έχοντας ως συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Μαδέση, διεθνή με την Εθνική Νέων. Το ελληνικό δίδυμο, αφού πέρασε bye από τον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, ηττήθηκε στο 2ο γύρο από το δίδυμο της Σλοβενίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Η Χρυσή Φωτιάδου για μία ακόμα χρονιά τίμησε με την παρουσία της τα ελληνικά χρώματα και την Φλώρινα. Όλοι νιώθουμε υπερήφανοι για αυτήν. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!!