Σάρισες Φλώρινας: Χρυσό μετάλλιο για την Ειρήνη Χρυσοστομίδου

Μία ακόμα διάκριση για την 15χρονη Ειρήνη Χρυσοστομίδου ήρθε στο 3ο Όπεν της σεζόν 2023-2024. Αγωνιζόμενη στην κατηγορία των κορασίδων (Κ15) κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Το 3ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διεξήχθη στην Πάτρα το διήμερο 18-19/11/ 2023. Πήραν μέρος 207 αθλητές/τριες από 46 σωματεία της χώρας. Οι Σάρισες Φλώρινας συμμετείχαν με τέσσερα κορίτσια και επτά αγόρια. Τα παιδιά συνόδευε ο προπονητής Λίβιου Πρεντοάικα.

Στην κατηγορία των κορασίδων (Κ15) η ομάδα μας γνώρισε την επιτυχία με την κατάκτηση της 1ης θέσης από την Ειρήνη. Η αδερφή της Νεστορία στην ίδια κατηγορία κατετάγη 6η.

Στην κατηγορία μίνι-παγκορασίδων (Κ11) αγωνίστηκαν η Παναγιώτα Τσέκαρη και η Μαρία Ψάλτη. Η Παναγιώτα άγγιξε το μετάλλιο και τελικά κατέκτησε την 4η θέση. Η Μαρία τελείωσε τους αγώνες της στην 12η θέση.

Από τα αγόρια μας στην κατηγορία των εφήβων (Κ19) αγωνίστηκαν ο Κων/νος Σωτηρίου (9ος) και ο Ιωάννης Μαστρογιάννης (15ος).

Στην κατηγορία των Παμπαίδων (Κ13) έπαιξαν ο Μάριος Σερίδης (8ος), ο Παντελής Μιχαηλίδης (15ος), ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (19ος), ο Σάββας Κοϊμτσίδης (22ος) και ο Βασίλης Χρυσοστομίδης (31ος).

Πολλά συγχαρητήρια στην Ειρήνη για την επιτυχία της, σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος και στον προπονητή τους!!!

SARISES VICTA!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ