Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας 4-7-2020 – ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Επανεκκίνηση  μετά την αναστολή λόγω πανδημίας των αθλητικών δραστηριοτήτων και για το αγωνιστικό μέρος της τοξοβολίας της Σ.Α.Λ. Φλώρινας  με την συμμετοχή τριών αθλητών στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που διοργάνωσε την 28-6-2020 ο σύλλογος Κατερίνης ΄΄ΑΡΧΕΛΑΟΣ΄΄ στην Νέα Χράνη Πιερίας.

Στην κατηγορία Αναπτυξιακό Γυναικών  Ολυμπιακού τόξου 30Μ η ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη κατέλαβε την  1η   θέση,  και στην κατηγορία  Αναπτυξιακό Σύνθετο  Ανδρών 30Μ o ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κωνσταντίνος κατατάχθηκε στην 2η θέση. Η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα στην κατηγορία  Ολυμπιακού τόξου  γυναικών Β΄ 70Μ   αγωνίστηκε  μόνη χωρίς ανταγωνισμό αφού δεν συμπληρώθηκε κατηγορία.

 

Επόμενη πρόκληση για την ΣΑΛΦ είναι η διοργάνωση του  αγώνα τοξοβολίας  Ανοιχτού Χώρου  για όλες τις κατηγορίες τόξων και ηλικιών ΄΄LYNX 2020΄΄  που θα διεξαχθεί την 22 και 23 Αυγούστου στο Στάδιο Ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Φλώρινας με αθλητές από όλη την χώρα.

Επισημαίνεται  επίσης ότι οι προπονήσεις  γίνονται  κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες  της ΓΓΑ  της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή το απόγευμα στο Γήπεδο των ΤΕΙ Φλώρινας.

 

Για το   Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ