Σπουδαία συνεργασία της Ακαδημίας μπάσκετ “Shooters” με τον “Προμηθέα Πατρών”

Η Ακαδημία μπάσκετ Shooters είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας  με την περίφημη ακαδημία του Προμηθέα Πατρών.
Στην πρώτη φάση,την περίοδο που διανύουμε βρισκόμενοι εκτός γηπέδων,οι αθλητές της Ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν διαδυκτιακές προπονήσεις από το τεχνικό επιτελείο του Προμηθέα Πατρών.
Το πρόγραμμα περιέχει ασκήσεις τεχνικής,φυσικής κατάστασης καθώς και σεμινάρια με διάφορους επιστήμονες του αθλητικού  χώρου(αθλητικό ψυχολόγο,ιατρό,φυσικοθεραπευτή κ.ά)
Σε δεύτερη φάση,όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την πανδημία,η συνεργασία των δυο ομάδων θα περάσει σε άλλο επίπεδο,όπως σε θέματα τεχνογνωσίας και γενικά σε οτιδήποτε θα μπορούσε να συνεισφέρει στην βελτίωση των παιδιών σε όλα τα επίπεδα.
Χαρακτηριστικό της σπουδαίας προοπτικής που έχει η συνεργασία αυτή,αποτελεί το γεγονός ότι το εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα μικρών ηλικιών του Προμηθέα Πατρών έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και πολλών Ευρωπαϊκών συλλόγων για τα τμήματα υποδομής τους,όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που συμμετείχε στο τουρνουά της Πατράς.
Τέλος,όσοι εκ των γονέων ή αθλητών της Ακαδημίας Shooters δεν έχουν  λάβει ενημερωτικό mail για την έναρξη των διαδυκτιακών προπονήσεων και σεμιναρίων,να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο.
(Μαρκόπουλος Μίμης τηλ.επικ. 6972836995)