Στην Κ15 του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης του ΠΑΣ Φλώρινα

Στο πρωτάθλημα της Super League Κ15 με τα χρώματα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται πλέον ο Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Γεωργιάδης. Ο 14χρονος πρώην επιθετικός του ΠΑΣ που έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με τον δικέφαλο, άφησε άριστες εντυπώσεις στο προπονητικό team του ΠΑΟΚ και δεν άργησε να έρθει η πρόταση μεταγραφής στα γραφεία της ομάδας μας. Ο Γεωργιάδης είναι πλέον κάτοικος Θεσσαλονίκης και διαμένει στις εστίες του ΠΑΟΚ που παρέχουν ίσως τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ανάπτυξης για έναν νεαρό αθλητή. Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ θεωρούνται από τα κορυφαία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας σημαντικές επιτυχίες τόσο σε διεθνή όσο και σε εγχώριες διοργανώσεις με παίχτες που κοσμούν το ποδοσφαιρικό στερέωμα.    

 Ο δυναμικός φορ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Πήγασο με προπονητή και μέντορα τον Αντώνη Κοκοβίδη νυν προπονητή του ΠΑΣ Φλώρινα και τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα του ΠΑΣ όπου καθιερώθηκε σε κεντρικό επιθετικό λόγω της δύναμης, της ταχύτητας και της έφεσής του στο σκοράρισμα. Ο Geo ήταν για αρκετά χρόνια μέλος του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στα Κοίλα της Κοζάνης όπου το τμήμα ανίχνευσης ταλέντων του δικεφάλου του βορρά παρακολουθούσε από κοντά την εξέλιξη του και εισηγήθηκε την απόκτηση του. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Φλώρινα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το τμήμα ανίχνευσης του ΠΑΟΚ αλλά και τους προπονητές του επιτελείου του ΠΑΟΚ Κοίλων για την συνεισφορά τους στην πολύπλευρη εκπαίδευση του Γεωργιάδη και των άλλων παιδιών του προπονητικού. Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε τόσο με τις Κ14 και Κ16 του ΠΑΣ Φλώρινα πετυχαίνοντας πολλά γκολ ενώ ήταν και βασικό μέλος της Κ15 της ΕΠΣ Φλώρινας. Μόλις έκλεισε τα 14 έγραψε και τις πρώτες του συμμετοχές με το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα κάνοντας επίσημο ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα εναντίον της Δάφνης Λεβαίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Γιώργου, Ηλίας αγωνίστηκε με επιτυχία επίσης ως κεντρικός επιθετικός στην Καστοριά, στον Αστέρα Τρίπολης, στον ΠΑΣ Φλώρινα και σε άλλες ομάδες της περιοχής.     

Ο Γεωργιάδης συνεχίζει την παράδοση του ΠΑΣ Φλώρινα να τροφοδοτεί με παίχτες την Super League  και δείχνει το δρόμο στα υπόλοιπα ταλέντα της ομάδας και της περιοχής ότι με ανάλογη δουλειά, προσπάθεια και επιμονή μπορούν κυνηγήσουν και να πετύχουν τα όνειρά τους. Η διοίκηση του ΠΑΣ Φλώρινα, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του Geo του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη νέα του ομάδα με υγεία και επιτυχίες.

Η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα ξεκίνησε πολύ δυναμικά τις προπονήσεις και τα φιλικά  και περιμένει παλιούς και νέους αθλητές και αθλήτριες για νέες προκλήσεις και δυνατές στιγμές την αγωνιστική περίοδο που μόλις ξεκινάει.