Στην Πάτρα η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας για αγώνες τοξοβολίας

Την Κυριακή 2-10-2022 η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας βρέθηκε στην Πάτρα και συμμετείχε σε αγώνες τοξοβολίας, που διοργάνωσαν οι τοπικοί Σύλλογοι ΕΡΜΗΣ και ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, με επτά αθλητές.  Επέστρεψαν με δύο (2) χρυσά,  δύο (2) αργυρά  και δύο (2) χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα :

Η   ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Πανκορασίδων  κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Αργυρά μετάλλια κέρδισαν οι:

-ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό Τόξο (recurve) U18 Γυναικών -25 m

και ο ΜΑΡΓΑΡΗΣ Χρήστος στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Παμπαίδων , ενώ την τρίτη θέση των κατηγοριών τους κατέλαβαν οι:

-ΒΟΣΔΙΚΗ Δέσποινα στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Κορασίδων -20 m

-ΒΟΣΔΙΚΗΣ Σωτήριος κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) Παίδων -20 m

Η  ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Ερη  η οποία έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (recurve) U18 Γυναικών Α΄- 60 m κατέλαβε την 5η θέση.

Τέλος οι διοργανωτές τίμησαν με χρυσό μετάλλιο όσους αθλητές δεν συμπλήρωσαν  αριθμητικά τις κατηγορίες τους,  μεταξύ των οποίων και η ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία Σύνθετο Τόξο (COMPOUND) Γυναικών – 50 m.

Την γραμματειακή υποστήριξη του αγώνα διεκπεραίωσε  ο ΜΑΡΓΑΡΗΣ Κωνσταντίνος.

Το Δ.Σ.   ευχαριστεί τους αθλητές της τοξοβολίας για τις επιδόσεις τους και ιδιαίτερα τους γονείς των μικρών αθλητών για την  ανταπόκρισή τους σε όλες τις  δραστηριότητες της Λέσχης μας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ