Στον τελικό του πρωταθλήματος η Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινα

Στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κοζάνης προκρίθηκε η ομάδα Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινα μετά την λήξη του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Οι παίχτες του ΠΑΣ πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα μένοντας αήττητοι αν και αγωνίστηκαν σε όλους τους αγώνες εκτός έδρας με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα μας είχε την καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις τα έξι γκολ και την δεύτερη καλύτερη επίθεση με σαράντα τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Φλώρινα αγωνίστηκε σε δύο πρωταθλήματα ταυτόχρονα αφού πήρε μέρος και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Φλώρινας στο οποίο σημείωσε μόνο νίκες με δύο τμήματα τόσο με Κ14 (2009) όσο και με Κ13 (2010) που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Στον τελικό του πρωταθλήματος που θα γίνει στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 11 Ιουνίου, ο ΠΑΣ Φλώρινα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κοίλων, ομάδα που στην κανονική διάρκεια των αγώνων ήρθε και στους δύο γύρους ισόπαλη με σκορ 1-1.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον τελικό, η επιτυχία των παιχτών της ομάδας μας δείχνει πως το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας σε αυτές τις ηλικίες βρίσκεται σε άνθιση ενώ το επίπεδο δουλειάς και μεθοδικότητας της ακαδημίας μας είναι ιδιαίτερα υψηλό. Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Φλώρινα αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τους αθλητές του συλλόγου και το προπονητικό team των τμημάτων υποδομής του συλλόγου (Κοκοβίδη Αντώνιο, Παρίση Παντελή, Σίμε Μπεντεφσκι, Βασιλείου Νίκος και Βασιλείου Αναστάσιος).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ Θ.Σ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ Π.Σ., ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΓΑΖΕΑΣ, ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ, ΤΑΜΟΥΤΣΕΛΗΣ, ΑΒΔΙΑΪ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΙΣΚΑ, ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ, ΜΗΤΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΡΙΚΗΣ.