Σ.Ο.Χ. Φλώρινας – ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016-

ΦΛΩΡΙΝΑ,  21 Σεπτεμβρίου 2016

 

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ  -ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ 2016- Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΕΤΑΣ

 

Σε μια σεμνή τελετή, πριν από την συνεδρίαση των ανοιχτών τεχνικών επιτροπών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, βραβεύτηκαν από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό οι Κυπελλούχοι Ελλάδος  Αλπικών και Βορείων αθλημάτων για την περίοδο 2015 – 2016. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο μέγαρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Λάρισα και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των σωματείων, ομοσπονδιακοί προπονητές, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Χ.Α. και πολλοί γονείς.

 

Κυπελλούχοι σύλλογοι Αλπικών και ΒΑ για το 2016 ανακηρύχτηκαν ο ΕΟΣ Βόλου και ο Ε.Ο.Σ. Νάουσας. Επιπλέον βραβεύτηκε ο Ε.Ο.Σ. Νάουσας ως κορυφαίο σωματείο της γενικής αξιολόγησης. Βραβεύτηκαν 14 αθλητές όλων των κατηγοριών και αθλημάτων. Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας κατέλαβε την 3η θέση στα Βόρεια αθλήματα και την 18η στα Αλπικά. Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Παρασκευή Λαδοπούλου (που προπονήθηκε με τον Α.Ο.Φ.) και ο Νικόλαος Κουσουρέτας ανακηρύχτηκαν κυπελλούχοι Ελλάδος στους Δρόμους αντοχής.

 

Στην συνεδρίαση που ακολούθησε, ο Σ.Ο.Χ Φλώρινας εκπροσωπήθηκε από τετραμελή επιτροπή. Στις ανοιχτές τεχνικές επιτροπές αλπικών συμμετείχαν οι Καράντζας Λάζαρος και Δημητριάδης Φραγκίσκος, ενώ στα βόρεια αθλημάτων οι Τσούλης Στυλιανός και Κουσουρέτας Παναγιώτης.

 

 

 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές θερμά συγχαρητήρια για τα άριστα αποτελέσματα.

 

Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές στα προπαιδικά τμήματα και στα τμήματα των ακαδημιών του Συλλόγου  μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939 ή 694 47 70 978 ή μέσω e-mail: [email protected]

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Καράντζας Χ. Λάζαρος