Σ.Ο.Χ. – 2ος προκριματικός αγώνας χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων

Ο ΣΟΧ και φέτος όπως κάθε χρόνο , στις 21-22/1/2012 διοργάνωσε τον 2ο προκριματικό αγώνα χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων, κατηγορίας Π2-Κ2 σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας   ΕΟΧ . Είναι ο μοναδικός σύλλογος που διοργανώνει μέχρι σήμερα επίσημους αγώνες χιονοδρομίας,  Περιφερειακούς , Πανελληνίους , Διεθνής FIS. Στις 30/3/2012 θα διοργανώσει Αγώνα κριτηρίων της Προαγωνιστικής κατηγορίας .Τις ημέρες των αγώνων την Φλώρινα την επισκέπτονται ,Αθλητές 100 -150 , Προπονητές , Αρχηγοί Ομάδων , Συνοδοί . Τις ημέρες των αγώνων η Φλώρινα γεμίζει ζωή και κίνηση .
Στον αγώνα  στις 21-22/1/2012 αντιμετωπίσαμε προβλήματα λόγω  καιρού (χιονόπτωση , αέρα , κρύο ) παρόλα αυτά ο αγώνας τέλειωσε , οργανωτικά και αθλητικά  με επιτυχία. Χάρη στης φιλότιμες προσπάθειες του Δ.Σ του ΣΟΧ και των μελών του . Οφείλομε δημόσια να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία Κριτές , Πιστέρ , Συνεργεία . Ονομαστικά τον Γιατρό του Νοσοκομείου Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής , Κωτακίδη Γεώργιο που πάντα είναι κοντά μας , Τον  Ορθοπεδικό γιατρό   Σβάρνα Άκη και όλους τους ανώνυμους συντελεστές.
Την ίδια ημερομηνία ο ΣΟΧ έστειλε και αποστολή  από 7 Αθλητές στις ΣΕΡΡΕΣ για να αγωνιστούν στην Κατηγορία Π1 – Κ1 . Τά παιδιά του ΣΟΧ  τίμησαν και τον Σύλλογό τους και την Φλώρινα με το αγωνιστικό τους ήθος και την αθλητική τους κατάταξη,  μέσα σε 85 αθλητές . Για αυτό και ο ΣΟΧ τους Συγχαίρει δημοσίως .Θα ήταν παράληψη αν δεν κάναμε χωριστεί αναφορά στον Αθλητή του Συλλόγου μας Τσωρλάκη Ραφαήλ , που μετά από απουσία  ένος  έτους  επέστρεψε και αγωνίζεται με τον Σύλλογο του . Αν και στον πρώτο του αγώνα αντιμετώπισε ατυχίες ,Τραυματισμό στο πρόσωπο – σπάσιμο μπατόν – χτύπημα στα πλευρά . Κατάφερε να πάρει την 4η θέση στο Αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης. Μπράβο Ραφαήλ .
Στις 28-29/2012 ό ΣΟΧ στέλνει αποστολή από 5 Αθλητές στο ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ  Κατερίνης  της κατηγορίας ΑΓΕΝ  για να συμμετέχουν σε διεθνή αγώνα FIS .

Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  
ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ  (1933)