Τέσσερα μετάλλια για τις Σάρισες στο όπεν της Θεσσαλονίκης

Εξαιρετική ήταν οι εμφάνιση των παιδιών μας που πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης. Στο όπεν αυτό για μία ακόμα φορά οι Σάρισες Φλώρινας έδωσαν βροντερό παρόν κερδίζοντας τις εντυπώσεις και από πλευράς αριθμού αθλητών και από πλευράς ποιότητας.

Τελικός απολογισμός 1 χρυσό, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανοράματος το Σαββατοκύριακο 4-5/2/2023. Πήραν μέρος 254 παιδιά από 43 συλλόγους της χώρας. Οι Σάρισες συμμετείχαν με 23 παιδιά, που ήταν και η μεγαλύτερη αποστολή. Από αυτά τα 9 βρέθηκαν στην 8άδα της κατηγορίας τους, διεκδικώντας ένα μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ειρήνη Χρυσοστομίδου στην κατηγορία των Κορασίδων πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Μάριος Σερίδης στους Μίνι-Παμπαίδες, παίζοντας επίσης εξαιρετικά και χάνοντας το χρυσό πολύ οριακά (ήττα 2-3). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Παρασκευή Σπανού στις Παγκορασίδες και ο Κων/νος Ισαακίδης στους Παμπαίδες. Μια ανάσα από τα μετάλλια στην 4η θέση βρέθηκε η Γεωργία Σπανού,και στην 5η θέση ο Παντελής Μιχαηλίδης και η Νεστορία Χρυσοστομίδου. Πολύ καλή θέση (6η) επίσης κατέκτησε ο Κων/νος Σωτηρίου στην πιο δύσκολη κατηγορία των Εφήβων.

Την πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα των Σαρισών έκαναν ο Ζήσης Πανάς και ο Δημήτρης Κακκαβάς στην κατηγορία των μίνι-παμπαίδων και η Ευτυχία Κουκουζίκα και Αικατερίνη Νικολάου στις μίνι-παγκορασίδες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Mark Pink και σε όλα τα παιδιά!!!

Sarises victa!!!

Αναλυτικά οι θέσεις των παιδιών μας είναι:

ΕΦΗΒΟΙ (Κ19): Κων/νος Σωτηρίου (6ος), Σωτήρης Μούσιας (17ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (25ος)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ (Κ19): Δέσποινα Άμπα (9η), Αλεξία Μάλο (14η)

ΠΑΙΔΕΣ (Κ15): Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (9ος), Αναστάσης Σερίδης (18ος)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Κ15): Ειρήνη Χρυσοστομίδου (1η), Γεωργία Σπανού (4η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (5η)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (Κ13): Κων/νος Ισαακίδης (3ος), Σάββας Κοϊμτσίδης (34ος)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Κ13): Παρασκευή Σπανού (3η)

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (Κ11): Μάριος Σερίδης (2ος), Παντελής Μιχαηλίδης (5ος), Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (9ος), Βασίλης Χρυσοστομίδης (15ος), Ζήσης Πανάς (29ος), Δημήτρης Κακκαβάς (30ος)

ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Κ11): Κατερίνα Νικολάου (7η), Παναγιώτα Τσέκαρη (9η), Φανή Μητροπούλου (11η), Ευτυχία Κουκουζίκα (14η)