Τουρνουά ξιφασκίας – 311 ξιφομάχοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Φλώρινα

Το 32ο ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ είναι προ των πυλών και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν 311 ξιφομάχους (174 αγόρια + 137 κορίτσια) από 20 Σωματεία από ολόκληρη την Επικράτεια!

«Το ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ θεωρείται και είναι ένα από τα μεγαλύτερα (σε ηλικία και δυναμική) Τουρνουά Ξιφασκίας στην Ελλάδα και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και η Αθλητική Οικογένεια της Ξιφασκίας θα δώσει το παρόν στη Φλώρινας μας» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΞΙΦ κος Χρήστος Παυλίδης. «Σε αυτή την, πραγματικά, τιτάνια προσπάθεια έχουμε αρωγό και συνδιοργανωτή το Δήμο Φλώρινας και τον ευχαριστούμε. Απευθύνω πρόσκληση σε όλες και όλους, λάτρεις του αθλήματος και μη, φίλους και φιλάθλους να έρθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο ΟΞΙΦ Αρένα να απολαύσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των Παιδιών μας»

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 05 Νοεμ.      09:00 πμ  Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων

13:00 μμ Ξίφος Μονομαχίας Νεανίδων

19:00 μμ Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων Νεανίδων

Τελικοί 4άδες Ο.ΞΙ.Φ. Αρένα

Κυριακή 06 Νοεμ.      09:00 πμ  Ξίφος Μονομαχίας Παμπαίδων

11:00 πμ Ξίφος Μονομαχίας Πανκορασίδων

15:00 μμ Ξίφος Μονομαχίας Ανάπτυξης (Α.-Κ.)

Ειδικότερα το Σάββατο στις 19:00 μμ οι Τελικοί (4άδες) Εφήβων – Νεανίδων θα διεξαχθούν στο ΟΞΙΦ Αρένα (Περιοχή Σ.Σ. Φλώρινας) το οποίο θα διαμορφωθεί ειδικά. Να σημειωθεί, τέλος, ότι στην ίδια εκδήλωση θα γίνουν και οι Απονομές των Επάθλων στους Νικητές και  τις Νικήτριες του Τουρνουά Αντισφαίρισης October Cup, Που διοργάνωσε ο ΟΞΙΦ στις εγκαταστάσεις με τη συμμετοχή 60 Τενιστών.

Από το Δ.Σ.