Τρία μετάλλια για τις Σάρισες στους τελικούς των αναπτυξιακών

Μεγάλες επιτυχίες ξανά για τις ΣΑΡΙΣΕΣ!!! Στους τελικούς των Αναπτυξιακών η Χρυσή Φωτιάδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Δανιέλα Γραμματοπούλου το ασημένιο και η Αλεξία Μάλο το χάλκινο. Είχαμε δηλαδή μετάλλιο και στις τρεις κατηγορίες των κοριτσιών Κορασίδων, Νεανίδων και Παγκορασίδων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Χίο το Σαββατοκύριακο 18-19/5/2019 και πήραν μέρος οι πρώτοι από κάθε κατηγορία της βαθμολογίας των 11 Αναπτυξιακών Ανοιχτών Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε σε διάφορες πόλεις η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Από την ομάδα της Φλώρινας αγωνίστηκαν ο Κων/νος Σωτηρίου και ο Ζαχαρίας Ελσάμι στους Παμπαίδες, η Χρυσή Φωτιάδου και η Δέσποινα Άμπα στις Κορασίδες, η Δανιέλα Γραμματοπούλου στις Νεάνιδες και η Αλεξία Μάλο στις Παγκορασίδες.

Σε μία διοργάνωση που έπαιζαν οι καλύτεροι της κάθε κατηγορίας ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος. Η Χρυσή Φωτιάδου στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση της φετινής σεζόν ήταν ασυναγώνιστη και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση κατέκτησε την 1η θέση και αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Κορασίδων των Αναπτυξιακών. Η Δανιέλα Γραμματοπούλου επίσης τα πήγε εξαιρετικά, έφτασε εύκολα στον τελικό των Νεανίδων, όπου υπέκυψε από το Νο1 της κατηγορίας 0-3 και κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Η Αλεξία Μάλο απέδειξε την μεγάλη της ανοδική πορεία φέτος. Κατέκτησε την 3η θέση στις Παγκορασίδες και το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλή εμφάνιση είχαμε από τον Κων/νο Σωτηρίου. Ο Εδεσσαίος αθλητής μας έφτασε μία ανάσα από τα μετάλλια κατακτώντας την 5η θέση.

Η Δέσποινα Άμπα στις κορασίδες κατετάγη 9η, και ο Ζαχαρίας Ελσάμι στους παμπαίδες 16ος.

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα έξι παιδιά που πήραν μέρος στην πιο δύσκολη διοργάνωση της χρονιάς και ιδιαίτερα στους νικητές.

Μπράβο στα παιδιά, μπράβο και στον προπονητή τους!!!