Άτυχος – άστοχος – ισόπαλος (0-0) ο Ερμής στα Κύμινα

Άτυχος – άστοχος – ισόπαλος (0-0) ο Ερμής στα Κύμινα – Αν και ανώτερος αγωνιστικά πέταξε 2 βαθμούς κόντρα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό

Μπορεί να έφυγε αλώβητος και από τη δεύτερη φετινή του έξοδο ο Ερμής αλλά έμεινε με την πίκρα της απώλειας της νίκης παρά τη.. γλύκα της θετικότατης εμφάνισης. Όταν χάνεις πέναλτι (32΄Τσορλίνης), 2 κλασικά τετ-α-τετ (65΄και 85΄Αθανασιάδης) και οι γηπεδούχοι δεν έχουν να θυμούνται καμία αξιόλογη ευκαιρία τους, τότε μόνο ικανοποιημένος δεν αισθάνεσαι από τον έκτος έδρας πόντο στο δύσκολο 2ο όμιλο της football-league 2.

Στο α’ μέρος και σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι ο Τσορλίνης αστόχησε από την άσπρη βούλα και στο β’ μέρος οι ακίνδυνοι επιθετικά γηπεδούχοι (το παραδέχτηκε και ο τεχνικός τους Νασιόπουλος Γιώργος άλλοτε δόξα των Εδεσσαϊκού, ΠΑΟ και Ηρακλή και συμπαίκτης στον Εορδαϊκό του τεχνικού του Ερμή, Κώστα Μαργιορίδη) πήραν ρίσκα αφήνοντας περισσότερους χώρους πίσω και γλίτωσαν με τη βοήθεια της τύχης την παραβίαση της εστίας τους στις φαρμακερές αντεπιθέσεις των Αμυνταιωτών, με κύριο εκφραστή αλλά και μοιραίο, τον Σίμο Αθανασιάδη.

Σε 3 αγωνιστικές ο Ερμής δεν δέχτηκε τέρμα και ούτε δέχτηκε κλασσικές τελικές από τους αντιπάλους (εξαιρουμένου του β’ ημιχρόνου με τον Άρη Παλαιοχωρίου όταν το 1-0 μετατράπηκε σε 1-3 από αβίαστα κυρίως λάθη) δείχνοντας ότι πατά γερά στα πόδια του ακόμη και στο σαφώς δυσκολότερο φετινό όμιλο. Υποδέχεται την επόμενη Κυριακή τον Αγροτικό Αστέρα, ελπίζοντας σε νέο θετικό αποτέλεσμα.

 

Κυριότερες φάσεις

32΄  Άστοχο πέναλτι του αρχηγού Τσορλίνη, το οποίο απόκρουσε στη γωνία του ο Μπαϊμάκης. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Αθανασιάδης σε ανατροπή του από τον Νεσερσιάν.

36΄ Άστοχη κοντινή προβολή του Σιδηρόπουλου μετά από κόρνερ.

65΄ Ο Θεοδουλίδης αστόχησε από καλή θέση

67΄ Τρομερή κούρσα του Αθανασιάδη σε κόντρα πίσω από τη γραμμή του κέντρου, περνώντας λόγω ταχύτητας όλους τους αντιπάλους, όμως άστοχο το τελείωμα του ενώ μπορούσε  να δώσει δίπλα του στον Θεοδουλίδη.

85 Έξοχη κάθετη του Βλαδίκα και ο Μπαϊμάκης απκρούει  σωτήρια το σουτ του Αθανασιάδη, νικώντας τον στο τετ-α-τετ.

Ολυμπιακός Κυμίνων: Μπαϊμάκης ,Νεσερσιάν, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος Παρράς, Ρακαβίνας, Θεοδωρίδης, Καράμπελας,  Γανωτάκης.
Ως αλλαγή μπήκαν  οι Γιάντσος, Αμανατίδης, Μαραντίδης, Τρικαλινός.

Ερμής Αμυνταίου: Στόικος, Γιορετσιδης, Πιριτσάους, Δόνες (75΄Κουτσομήτρος), Σιδηρόπουλος, Χαμαλίδης (75΄Βλαδίκας), Αμαραντίδης, Τσορλίνης, Ηλιάδης (84΄Παπαθανασίου), Θεοδουλίδης (91΄Δούμτσης), Αθανασιάδης.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VDdpBDSwJH0&feature=youtu.be

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Ερμή Αμυνταίου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του, στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Κυμίνων, για την άψογη φιλοξενία.

Επίσης θέλεις να δώσει πολλά συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης που ήταν άψογο.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ