Έπεσε η αυλαία του επιτυχημένου τουρνουά τένις “FlorinaOpen 2020”

Με τους τελικούς και των τριών κατηγοριών έλαβε τέλος και το πολύ επιτυχημένο FlorinaOpen.

Αποτελέσματα
Νάτσης/Πασχαλίδης-Παυλίδης/Ταλίδης 06 1-6 (Doubles)
Καρράς-Γούλιος 6-2, 6-2
Ταλίδης-Καπάνταης 6-1, 6-7(5), 1-6 (open)

Μετά από δύο εβδομάδες τενιστικής γιορτής στα γήπεδα της Άνω Μπουάτ, όπου με πρωτοβουλία και οργάνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Φλώρινας NorthGrip, έγινε το FlorinaOpen2020.

Ήταν μια διοργάνωση απευθυνόμενη σε όλους τους φίλους του τένις της Φλώρινας, όλων των κατηγοριών. Φίλους του τένις δυστυχώς μόνο από την περιοχή της Φλώρινας, μιας και την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να ακυρωθούν οι δεκάδες συμμετοχές απο αθλητές της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Παρά τις δυσκολίες λόγω έλλειψης σύγχρονων εγκαταστάσεων οι άνθρωποι του NorthGrip κατάφεραν να διοργανώσουν ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών κατά γενική ομολογία , τόσο των συμμετεχόντων όσο και των θεατών. Θεατών  που μέρα με την μέρα, όλο και περισσότεροι προσέρχονταν να το παρακολουθήσουν, (τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα),  χαρίζοντας απλόχερα το χειροκρότημα τους.

Αυτό που άφησε πίσω του το FlorinaOpen είναι οι νέοι φίλοι που απέκτησε τόσο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας NorthGrip όσο και το τένις. Υποσχομαστε οτι θα κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας, για να αναβαθμίσουμε τις συνθήκες στα γήπεδα, να βελτιώσουμε τις παροχές μας ως ακαδημία και να βρίσκουμε συνεχώς τρόπους ώστε ο πήχης να ανεβαίνει ψηλότερα.

Τίποτα δεν θα γινόταν όμως αν δεν υπήρχαν οι ευγενικοί μας χορηγοί που με χαμόγελο και με δική τους πρωτοβουλία στις περισσότερες περιπτώσεις θέλησαν να βοηθήσουν. Έτσι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους:

– επιχείρηση Μικρό Cafe, που βοήθησε όλες τις μέρες σε ότι ζητήθηκε, ενώ τα δροσερά ποτά ήταν προσφορά του.

all day bar Rivo για την μουσική επένδυση των τελικών.

Κρεατικά Γάστη για την προσφορά των εδεσμάτων

– Ζαχαροπλαστείο Fresh που μας γλύκανε στους τελικούς

– Την επιχείρηση Βίτσι για τα νερά που προσφέρθηκαν στους αθλητές καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων

– Την One για τα αναψυκτικά

– Το ξενοδοχείο Emerald suits and spa

– Την επιχείρηση UgotNail

-και τέλος τον Μεγάλο Χορηγό των αγώνων που δεν είναι άλλος απο τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας με την πολυεπίπεδη προσφορά τους.

Τον δήμο Φλώρινας για την υλικοτεχνική υποστήριξη και τους αντιδήμαρχους Η. Μούλελη και Ν. Δούμτση.

Στο τέλος αφήσαμε χώρο για τους εθελοντές των αγώνων που πρόσφεραν την αγάπη τους και το μεράκι τους στην διοργάνωση. Αυτοί είναι οι μικροί μας φίλοι των ακαδημιών που βοήθησαν στην τέλεση των αγώνων, την Χριστιάνα Ζιώρδα που επιμελήθηκε την τελετή λήξης, τον Ευθύμιο Χατζιευφρεμίδη που με μαστοριά έψησε και κέρασε περισσότερους απο 100 επισκέπτες την ημέρα των τελικών. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε στα γήπεδα, παλιοί και νέοι φίλοι και σας υποσχόμαστε το μέλλον του τένις της Φλώρινας να είναι συναρπαστικό.