Έτοιμες οι Σάρισες για την έναρξη της Α1 Γυναικών

ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η γυναικεία μας ομάδα είναι έτοιμη για την έναρξη της Α1 Γυναικών. Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές του νέου Πρωταθλήματος 2020-2021 θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη μας. Η κλήρωση έφερε τις ΣΑΡΙΣΕΣ να αντιμετωπίζουν στο διήμερο τους τρεις μεγάλους συλλόγους της Αθήνας ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Σε ένα καυτό αγωνιστικό διήμερο, λοιπόν, η ομάδα μας θα διεκδικήσει το καλύτερο παίζοντας εντός έδρας. Είναι κρίμα, που λόγω της πανδημίας οι αγώνες θα γίνουν χωρίς θεατές και έτσι το φίλαθλο  κοινό της Φλώρινας δεν θα μπορέσει να απολαύσει μεγάλα παιχνίδια.

Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 24/10/2020 και ώρα 17.30 οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, η οποία έχει δυνατή σύνθεση και αναμένεται ένας δύσκολος αγώνας. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή 25/10/20 οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα δώσουν δύο παιχνίδια-φωτιά με δύο πολύ δυνατές ομάδες, διεκδικητές του τίτλου, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος αγώνας το πρωί 9.30 με τον Ολυμπιακό και στις 12.00 με τον Παναθηναϊκό.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του ΔΑΚ Φλώρινας με τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει οριστεί από την ΓΓΑ και την ΕΦΟΕπΑ.

Καλή επιτυχία κορίτσια!!!