Έχασε στα Γιαννιτσά ο Μελιτέας – αδικείται από την έκταση του σκορ

ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ο ΜΕΛΙΤΕΑΣ – ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ (0-4) ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Ένα γερό μάθημα σε μια παραδοσιακή έδρα των εθνικών κατηγοριών, της ΑΣ Γιαννιτσά, πήρε ο Μελιτέας γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα – στην πρώτη του έξοδο – για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Χωρίς τον τιμωρημένο κεντρικό αμυντικό Σεκκουλίδη (είχε αποβληθεί στην πρεμιέρα) προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την περιοχή του, τους μεσοεπιθετικούς των γηπεδούχων και θα πήγαινε στην ανάπαυλα με απαραβίαστη την εστία αν δεν δεχόταν το τυχερό γκολ-προβολή του Παντικίδη (39΄) σε μια φάση αναμπουμπούλας μετά από αποτυχημένο  διώξιμο αμυντικού. Ξεχώρισαν στο α΄μέρος οι δύο θετικές αποκρούσεις του Μπερμπερίδη σε σουτ των Κοτσαρίδη (17΄), Ζαρογιάννη (19΄).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και διπλασίασαν το σκορ με πλασέ του Ευθυμιάδη (50΄). Τότε οι παίκτες του Παντελή Τσιλεμάνη αντεπιτέθηκαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο κυνηγώντας  την ανατροπή – όπως είχε συμβεί και στην πρεμιέρα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα – είχαν δοκάρι (σουτ Ρωμαίου στο 71΄), ευκαιρία με τον Κάσα (78΄) αλλά δεν ευτύχησαν να σκοράρουν. Δοκάρι είχαν και τα Γιαννιτσά (κεφαλιά Χουσεϊνογλου στο 79΄) τα οποία διεύρυναν τη νίκη τους σκοράροντας με τους Ζούρκο (87΄) και Πετράι (89΄). Ο νεοφώτιστος, σε εθνική κατηγορία, Μελιτέας Μελίτης, πήρε την πρώτη «κρυάδα» σε δύσκολη έξοδο, έχασε δίκαια μεν, με  πλασματικό  σκορ δε,  δεν θα το βάλει κάτω και υποδέχεται την επόμενη Κυριακή τον Μακεδονικό.

Χωρίς προβλήματα  η διαιτησία του Μέγα από την Πιερία.

Συνθέσεις

Α.Σ.Γιαννιτσά: Κύρου, Σέρα, Παπασυμεών, Παντεκίδης,  Ιορδανιδης Ν, Μουρικι (89΄ Μπαμπαλής), Ζαρογιάννης (79΄ Πέλκας), Κοτσαρίδης (55΄ Πετράι), Ευθυμιάδης, Ζούρκος, Παντελίδης (78΄ Χουσεϊνογλου).

Μελιτέας Μελίτης (Τσιμεμάνης): Μπερμπερίδης, Σουσανίδης, Γιώσης, Μωυσιάδης, Σοβισλής, Ντώνος (63΄Αγγέλου), Γεωργιάδης (85΄Παπασωτηρίου, Τσώτσος, Μπατμάς (73΄ Γεωργόπουλος), Λεζάκης  (46΄Κάσα), Ρωμαίος.