Αγωνιστική δράση για την Ακαδημία basket του Αριστοτέλη Φλώρινας στα γήπεδα του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 16 ομάδων από όλη τη Β. Ελλάδα 

dav

Το τριήμερο 2 έως 4 Μαΐου η Ακαδημία Basket του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ συμμετείχε στο 1ο Πασχαλινό Τουρνουά που διοργανώθηκε στα κλειστά γήπεδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στην Θεσσαλονίκη.

Το αγωνιστικό παρόν έδωσαν 250 μικροί αθλητές, από 16 ακαδημίες, από 7 νομούς της Ελλάδας σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά μπάσκετ που διεξήχθηκε στην Ελλάδα την περίοδο του Πάσχα.

Στην κατηγορία που αγωνίστηκε η Ακαδημία μας, έλαβαν μέρος οι ακαδημίες  των ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ, ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, SAL ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΦΙΛΙΠΠΟY ΒΕΡΟΙΑΣ.

Οι μικροί μας αθλητές για τους αγώνες του ομίλου που συμμετείχαν κατάφεραν να κερδίσουν τον Ηρακλή Θες/νίκης με το ευρύ 67-23,ηττήθηκαν από τις ομάδες του Μαντουλίδη και της Ασπίδας Ξάνθης με σκορ  49-44 και 49-38 αντίστοιχα, ενώ στον αγώνα κατάταξης επιβλήθηκαν του Μακεδονικού Θες/νίκης με 47-19 καταλαμβάνοντας την 5η θέση σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων.

Όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ ταυτόχρονα αποκόμισαν  πολλές παραστάσεις και εμπειρίες που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην μελλοντική μπασκετική τους εξέλιξη.

dav
dig
dig
dav
dav
dav
dav