Αγώνες τοξοβολίας στη Φλώρινα (βίντεο)

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας διοργανώνει για πρώτη φορά δύο αγώνες τοξοβολίας.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, είναι Πανελλήνιος, αφορά όλες τις κατηγορίες και όλα τα τόξα και αναμένονται περίπου 120 αθλητές από όλη την Ελλάδα ενώ ο δεύτερος,  το Σαββατοκύριακο 7 και 8 του μηνός,  αφορά το κύπελλο Ελλάδας Ολυμπιακού τόξου Α κατηγορίας. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Από την Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας  θα πάρουν μέρος 15 αθλητές οι οποίοι θα διαγωνιστούν και στο ολυμπιακό και στο παραδοσιακό τόξο.

Για τη διοργάνωση μίλησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Στάϊος και ο Ταμίας Κωνσταντίνος Μάργαρης σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην έδρα του Συλλόγου, στο κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων.

Ο κ. Στάϊος απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να στηρίξουν με την παρουσία τους, τους αγώνες και να γνωρίσουν το άθλημα της τοξοβολίας που δεν έχει αναδειχθεί ακόμα στην πόλη μας και είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.