ΑΘΛΟΣ: 11η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής στην Ταϊλάνδη η Αντωνία Κροκαροπούλου

Η Κροκαροπούλου Αντωνία αθλήτρια της πρακτικής σκοποβολής από την Φλώρινα και του ΑΘΛΟΣ (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ)  συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής στην Pattaya της Ταϊλάνδης και κατατάχθηκε στην 11 θέση στην κατηγορία Standard των γυναικών. Ο αγώνας είναι η ανώτερη διοργάνωση του αθλήματος level 5 και συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές από όλον τον κόσμο. Η εξαιρετική της παρουσία αποτελεί τεράστια  επιτυχία για τον Φλωρινιώτικο αθλητισμό και την Ελληνική σκοποβολή.

Η αθλήτρια δήλωσε για την επιτυχημένη παρουσία της:

“Ακριβώς πέντε χρόνια πριν, όταν έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου ένα πυροβόλο όπλο, δεν μπορούσα να φανταστώ σε καμία των περιπτώσεων πως σήμερα θα είμαι 11η στον κόσμο και κάτοχος δύο πανελληνίων τίτλων.

Το παγκόσμιο της Ταϊλάνδης, η πρώτη για μένα συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση ήρθε στο τέλος της. Ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συμμετοχή και την επίδοση μου, αλλά κυρίως για την εμπειρία και τις γνώσεις που αποκόμισα. Επιστρέφω πιο έμπειρη αθλήτρια, πανέτοιμη για ποιοτική και συστηματική προπόνηση με μοναδικό στόχο να ξεπερνώ συνεχώς τον εαυτό μου.

Ένα ακόμη δημόσιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα, κατανοούν τις σκοπευτικές μου ανάγκες και είναι δίπλα μου στηρίζοντάς με σαν πραγματική οικογένεια”:

Στον σύλλογο μου ΑΘΛΟΣ : Αθλητικός Όμιλος Σκοπευτικός.

Στον προπονητή μου Ηλία Μούλελη

Prosystem/ Καλκαντζάκος Guns & Ammo, Frontier Company,  Alex Sklavis GunShop4You

Ο προπονητής Ηλίας Μούλελης είπε:

“Παρόλο που στην ουσία η σκοποβολή στην Φλώρινα ιδρύθηκε με δική μας πρωτοβουλία  και όραμα,  χρειάστηκε να φύγουμε με μεταγραφή εγώ και οκτώ αθλητές μου σε σύλλογο της Αθήνας τον ΑΘΛΟΣ : Αθλητικός Όμιλος Σκοπευτικός, προκειμένου να βρούμε στήριξη των αγωνιστικών μας στόχων, οικογενειακό περιβάλλον και υγιή αθλητική συμπεριφορά ..

Μετά από τρία χρόνια δικαιωνόμαστε για τις επιλογές μας ενώ οι επόμενοι στόχοι μας είναι μεγάλες  διοργανώσεις  level 3 και πάνω  όπως το πανελλήνιο 2023 στα Χανιά, το Πανευρωπαϊκό 2023 της Κορίνθου και το παγκόσμιο πρωτάθλημα 2025 στη Νότιο Αφρική.

Στον αγωνιστικό αθλητισμό υψηλού επιπέδου το αποτέλεσμα είναι απόρροια συστηματικής και σωστά σχεδιασμένης προπονητικής διαδικασίας και όχι συγκυριών ή τυχαίων γεγονότων”.