Ανέβηκαν στο Βάθρο Ταρενίδου και Τράιτσης

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ξιφομάχων μας για το 2019 με την κατάκτηση 2 Χάλκινων Μεταλλίων από την Αφροδίτη Ταρενίδου και τον Γιώργο Τράιτση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων Ξίφους Μονομαχίας (121 συμμετοχές) το περασμένο Σ/Κ στο ΟΑΚΑ.

Ταυτόχρονα στο Αιγάλεω ο Θοδωρής Κωστέντσης ξεχώρισε στο Κύπελλο Ανδρών στο Ξίφος Ασκήσεως με την κατάκτηση της 5ης θέσης (51 συμμετοχές).

Το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο της Χρονιάς που φεύγει «έκλεισε» το Κύπελλο Φωτιάς στο ΟΞΙΦ Αρένα με δεκάδες παιδικά χαμόγελα, με επίσημο καλεσμένο τον Άη Βασίλη, δώρα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες…

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου ξεκινά το Χριστουγεννιάτικο Κάμπ του ΟΞΙΦ με τιμώμενη Χώρα το Ισραήλ και τη συμμετοχή 40 ξιφομάχων ενόψει των πολλών και σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2020.

Τέλος, τα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε. «υιοθετούν» τον Πρωταθλητή Αστέριο Τσώκα και στηρίζουν την προσπάθειά του για Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020! Ο Στέργιος στο μακρύ δρόμο για την Ιαπωνία θα ταξιδέψει στην Γερμανία, Κατάρ, Καναδά και Ουγγαρία κυνηγώντας το Όνειρο!

Από Ολόκληρη την Οικογένεια του ΟΞΙΦ Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και, ακόμα πιο Ευτυχισμένο το 2020!