Αποτελέσματα σχολικών αγώνων Α΄Φάσης Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Μετά από δύο σχολικά έτη αναστολής των σχολικών αγώνων λόγω της πανδημίας Covid-19 και με βάση την υπουργική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας 29952/Δ5/15-03-2022 με θέμα: «Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου και άλλων Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2021-2022», διοργανώθηκε στις 30-3-2022 από την Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Φλώρινας η Α΄ φάση των αγώνων κλασικού αθλητισμού Λυκείων στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το 1ο, 2ο και 3ο ΓΕΛ Φλώρινας, τις Λυκειακές Τάξεις Λαιμού και το 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου τηρώντας όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Για την υποστήριξη στην διεξαγωγή των αγώνων ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη, τον Πρόεδρο του ΔΑΚ Φλώρινας κ. Δημήτριο Ηλιάδη και όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο.

Συγχαίρουμε τους διακριθέντες αλλά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για το ήθος και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν στους αγώνες.

Οφείλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τις μαθήτριες που πέτυχαν την πρόκρισή τους στη Β΄ Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ευχόμενοι την περαιτέρω διάκριση τους.

Παραθέτουμε τους πίνακες αποτελεσμάτων.

Η Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ.,

Διευθύντρια Δ.Ε. Φλώρινας

Ευγενία Μαρνέρη