ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Χ. Κ. ΒΙΓΛΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Χ. Κ. ΒΙΓΛΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ

 

 

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα κατά τον αγώνα της Τεχνικής Κατάβασης το Σάββατο, τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων ήταν εξαιρετικά, με πολύ μικρές χρονικές διαφορές. Αξιόλογη ήταν και η συγκομιδή βαθμών FIS για όλους τους αθλητές.

Ο Ε.Ο.Σ. Βόλου επικράτησε κατά κράτος κερδίζοντας συνολικά 12 από τα 16 τρόπαια  (δύο διοργανώσεις – Διεθνής Αγώνας και Κύπελλο Ελλάδος). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του Βόλου Ασβεστάς Δημήτρης στην κατηγορία μικρών παίδων (U14) και Τσιοβόλου Μαρία στην κατηγορία Κορασίδων (U16) επικράτησαν τόσο στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης όσο και στο αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης. Άξιος συγχαρητηρίων ο προπονητής του Βόλου Τσακνάκης Αλέξανδρος που κυριολεκτικά δεν μπορούσε να χωρέσει στην αγκαλιά του, τα κύπελλα της ομάδας του.

 

 

Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τρείς αθλητές στην κατηγορία των μικρών παίδων και κορασίδων (U14) και έναν αθλητή στην κατηγορία των παίδων (U16). Το αγωνιστικό επίπεδο όλων των αθλητών ήταν αρκετά βελτιωμένο από την αρχή της χρονιάς και ελπιδοφόρο. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. : Μιμιλίδου Στεφανία U14 (SL 16, GS -), Τσουρλίνη Μελπομένη U14 (SL 15, GS -) Μιμιλίδης Παναγιώτης U14 (SL -, GS -) και Αγγελόπουλος Δημήτριος U16 (SL 16, GS 23) (Σε παρένθεση η κατάταξη του κάθε αθλητή σε κάθε αγώνισμα Τεχνική Κατάβαση (SL) και Γιγαντιαίο (GS)).

 

 

 

 

 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές, τους γονείς τους και τον προπονητή τους Δημητριάδη Φραγκίσκο θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας που υποστήριξε την διοργάνωση τόσο στον τομέα των πρώτων βοηθειών και  διακομιδής όσο και στην ασφάλεια και επικοινωνία της διαδρομής όταν αυτό χρειάστηκε.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά στο site του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας http://www.soxflorinas.gr/alpine-race.php, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας Ε.Ο.Χ.Α. http://www.eox.gr, και της Διεθνούς Ομοσπονδίας FIS https://data.fis-ski.com/alpine-skiing/results.html?place_search=vigla

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Καράντζας Λάζαρος