ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΠΙΚΟΥ (Π2-Κ2) – ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ FIS Χ.Κ. ΠΗΛΙΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΠΙΚΟΥ (Π2-Κ2) – ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ FIS Χ.Κ. ΠΗΛΙΟΥ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι αγώνες Αλπικού Σκι για τις κατηγορίες Παίδων 2 Κορασίδων 2 (U16). Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Οι αγώνες είχαν μεγάλη συμμετοχή, για την συγκεκριμένη κατηγορία, που ξεπέρασε τους 50 αθλητές και πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο διοργανωτής Σύλλογος Ε.Ο.Σ. Βόλου έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να  οργανώσει έναν αγώνων υψηλού επιπέδου παρά την υψηλή θερμοκρασία, την ομίχλη και την βροχή που επηρέαζαν την κατάσταση του χιονιού. Αθλοθετήθηκαν ένα αγώνισμα Γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης το Σάββατο και ένα αγώνισμα Τεχνικής Κατάβασης την Κυριακή . Και στα δύο αγωνίσματα έγινε ένας δύσκολος αγώνας με μεγάλο συναγωνισμό και πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τους αθλητές Χαλβατζή Αλέξανδρο (DNF, DSQ), Φιλίππου Βασίλειο (15, DNF)  και Μπουτάκη Παρασκευή (14, 17) – Σε παρένθεση τα αποτελέσματα των αθλητών σε GS και SL). Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ πέτυχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα και παρά τις εγκαταλείψεις, κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή τους Δημητριάδη Φραγκίσκο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Λάζαρος Χ. Καράντζας

Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας