Αποχαιρετιστήρια προπόνηση με καλοκαιρινά παιχνίδια και χαμόγελα για τις Ακαδημίες Χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησαν την αθλητική σεζόν οι ακαδημίες του Αμύντα Αμυνταίου, καθώς το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο πάρκο έναντι του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.

Οι προπονητές του συλλόγου ετοίμασαν καλοκαιρινά παιχνίδια και διαγωνισμούς, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών που διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Για περίπου 4 ώρες ο χώρος γέμισε στην κυριολεξία με χαμόγελα και χαρούμενες φωνές, ενώ οι μουσικές επιλογές του Σταύρου Αλεξιάδη έδιναν τον δικό τους ευχάριστο τόνο στη γιορτή.

Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η επίδοση αναμνηστικής φανέλας στον συντοπίτη, ομογενή επιχειρηματία στις Η.Π.Α. Σταύρο Παπαχρήστου, ως δείγμα αναγνώρισης της διαχρονικής συνεισφοράς του στον σύλλογο.

Αγόρια και κορίτσια αφού επιδόθηκαν στο καθιερωμένο μπουγέλωμα από το οποίο δεν γλίτωσε κανείς, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αμύντα Αμυνταίου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στην αποχαιρετιστήρια προπόνηση, καθώς και τους γονείς-κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη τους.

Ο ταμίας του συλλόγου Γιάννης Τοϊτος σχολίασε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά από πολλές απόψεις, ωστόσο καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια ισχυρή ακαδημία. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Με την ευχή όλα να κυλήσουν ομαλά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο».

Η Διευθύντρια τον τμημάτων υποδομής του συλλόγου Φρειδερίκη Ηλιάδου τόνισε: «Ως μητέρα, εκπαιδευτικός και επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, θεωρώ ότι το να προσφέρεις χαρά στα παιδιά είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα, όλοι εργαζόμαστε προς αυτή τη κατεύθυνση και πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο εποικοδομητική σε όλα τα επίπεδα».